Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Victor Pițurcă este convins că Ionuț Negoiță nu vinde clubul
EXCLUSIV | Victor Piţurcă, devastator când a auzit despre vânzarea lui Dinamo: "Să îi numim profitori". O nouă "înţepătură" pentru Gigi Becali şi FCSB
Victor Piţurcă nu crede că Ionuţ Negoiţă va ceda Dinamo prea curând şi îi numeşte "profitori" pe cei care s-au prezentat la negocieri.


Fanii dinamovişti sunt cei care strâng fonduri prin Programul DDB pentru ajuta clubul confruntat cu probleme financiare după ce patronul Ionuţ Negoiţă a anunţat că nu mai doreşte să investească în echipă. În tot acest timp, mai mulţi investitori au fost dispuşi să cumpere pachetul majoritar, dar vânzarea nu a avut loc până în acest moment.

Victor Piţurcă a avut o reacţie dură la adresa celor care s-au arătat interesaţi de echipa din "Ştefan cel Mare": "Nu cred, fiindcă sunt prea puţini oameni care se înhamă la această treabă. Păi, ca să faci o treabă bună ar trebui ca un milion, două milioane de suporteri dinamovisti să contribuie financiar, pentru ca acest club să ajungă iar acolo unde i-a fost locul. Nu, Dinamo e în colaps acum, cu toate domnul Negoiţă nu va lăsa echipa, chiar dacă spune tot timpul acest lucru şi el a fost cel care a salvat acest club şi nu cred că îl va lăsa acum. Totuşi, Dinamo trece printr-o perioadă foarte grea, nu a mai prins nici play-off-ul de doi ani de zile, nu este în regulă ca în România Dinamo să nu fie în play-off. Dacă se vor găsi investitori, cu toate că eu ce am văzut până acum eu cred că putem să îi numim profitori, nu investitori, poate Dinamo ar reveni", a declarat fostul selecţioner pentru Telekom Sport. 
sursa: www.telekomsport.ro


Comentarii