Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Victor Pițurcă este convins că Ionuț Negoiță nu vinde clubul








EXCLUSIV | Victor Piţurcă, devastator când a auzit despre vânzarea lui Dinamo: "Să îi numim profitori". O nouă "înţepătură" pentru Gigi Becali şi FCSB




Victor Piţurcă nu crede că Ionuţ Negoiţă va ceda Dinamo prea curând şi îi numeşte "profitori" pe cei care s-au prezentat la negocieri.


Fanii dinamovişti sunt cei care strâng fonduri prin Programul DDB pentru ajuta clubul confruntat cu probleme financiare după ce patronul Ionuţ Negoiţă a anunţat că nu mai doreşte să investească în echipă. În tot acest timp, mai mulţi investitori au fost dispuşi să cumpere pachetul majoritar, dar vânzarea nu a avut loc până în acest moment.

Victor Piţurcă a avut o reacţie dură la adresa celor care s-au arătat interesaţi de echipa din "Ştefan cel Mare": "Nu cred, fiindcă sunt prea puţini oameni care se înhamă la această treabă. Păi, ca să faci o treabă bună ar trebui ca un milion, două milioane de suporteri dinamovisti să contribuie financiar, pentru ca acest club să ajungă iar acolo unde i-a fost locul. Nu, Dinamo e în colaps acum, cu toate domnul Negoiţă nu va lăsa echipa, chiar dacă spune tot timpul acest lucru şi el a fost cel care a salvat acest club şi nu cred că îl va lăsa acum. Totuşi, Dinamo trece printr-o perioadă foarte grea, nu a mai prins nici play-off-ul de doi ani de zile, nu este în regulă ca în România Dinamo să nu fie în play-off. Dacă se vor găsi investitori, cu toate că eu ce am văzut până acum eu cred că putem să îi numim profitori, nu investitori, poate Dinamo ar reveni", a declarat fostul selecţioner pentru Telekom Sport. 








sursa: www.telekomsport.ro


Comentarii