Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Elhamed va avea galerie la București la meciul FCSB - Hapoel Beer Sheva » Dinamoviștii i-au promis o primire călduroasă

[starttext]




foto: Ștefan Constantin, GSP




Fostul dinamovist Hatem Elhamed va reveni la București cu actuala echipă, Hapoel Beer Sheva, pentru meciul din grupa G a Europa League, împotriva lui FCSB. Echipa lui Dică și-a aflat azi adversarii. Pe lângă Hapoel, le va mai întâlni pe Viktoria Plzen și pe Lugano.




Israelianul va avea galerie la meciul de pe National Arena. Fotbalistul de 26 de ani a jucat la Dinamo în 2015, dar păstrează legătura cu fanii "câinilor" care i-au transmis că va avea parte de o primire călduroasă la revenirea pe Arena Națională. De altfel, jucătorului i-a plăcut atât de mult România încât a mai revenit aici în vacanță chiar și după despărțirea de Dinamo.

15 meciuri
a jucat Elhamed la Dinamo, marcând 3 goluri, în 2015

În vara anului trecut, Ioan Andone, antrenorul de atunci al alb-roșiilor, s-a opus revenirii israelianului în "Ștefan cel Mare".

Elhamed a marcat un gol contra lui FCSB într-un Derby de România încheiat cu victoria roș-albaștrilor, 3-1. Jucătorul a rămas profund impresionat de cel mai mare stadion din țara noastră: "E un stadion fabulos, mi-ar plăcea să joc aici în fiecare zi", mărturisea El Hamed în 2015.

Elhamed s-a transferat în urmă cu două săptămâni de la F.C. Ashdod la Hapoel Beer Sheva în schimbul sumei de 1,2 milioane de euro.

La Hapoel, fostul dinamovist evoluează ca fundaș central, nu ca mijlocaș cum juca în tricoul "câinilor", și este foarte apreciat, fiind în vederile naționalei Israelului.



foto: Ștefan Constantin
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii