Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Marius Niculae, dezamăgit de situația lui Dinamo. Echipa lui Contra ar fi putut câștiga campionatul, sezonul trecut

[starttext]




Marius Niculae





Dinamo a câștigat chinuit cu nou promovata, Sepsi Sfântu Gheorghe. Trei puncte importante, cu un joc scârțăit, care nu mulțumește pe nimeni. Marius Niculae a fost la meci și a văzut totul pe viu, iar dezamăgirea e mare.




Dinamo nu prea mi-a plăcut, ieri. Am văzut meciul, Sepsi i-a pus lui probleme, lui Dinamo, ceea ce nu mă așteptam înainte de începerea meciului. S-au chinuit foarte mult, terenul era sub orice critică. Publciul nu a venit la stadion. Nu mai au același entuziasm în joc, nu mai au aceeași siguranță, se chinuie, încearcă, dar nu le mai iese cum le iesea acum cateva luni.

În primul rând, Dinamo a fost în insolvență, nu a avut dreptul de a juca. Datorita ultimelor investiți, nu poti să ai pretenții foarte mari. Anul trecut, dacă investea, în iarnă, putea să câștige campionatul, a declarat Marius Niculae la Dolce Sport.



sursa: www.dolce-sport.ro
[endtext]

Comentarii