Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Paul Anton: "Echipele mari câștigă și când joacă prost"


[starttext]












Sergiu Hanca a fost eroul lui Dinamo, marcând în minutul 67 singurul gol al partidei cu Sepsi.




După meci, mijlocaşul a vorbit despre jocul echipei sale, spunând că importante sunt punctele, nu un joc spectaculos.

"Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm după două înfrângeri consecutive. Scorul a fost cam mic pentru că puteam înscrie mai mult. Importante sunt cele trei puncte. Ne dorim să strângem cât mai multe puncte şi să fim în faţă la finalul sezonului.

Nu am făcut un joc spectaculos, dar am fost eficienţi. Asta am dorit. Am avut un om eliminat, dar azi am gestionat mai bine situaţia. Nu e o problemă că lipsesc etapa viitoare. Sunt sigur că Mister va alege cea mai bună soluţie pentru a câştiga meciul cu FC Voluntari", a spus Hanca la TV Dolce Sport.

Şi Paul Anton, mijlocaşul "câinilor" a comentat victoria cu Sepsi, spunând că echipa alb-roşie a jucat bine.

"Ne-au lipsit doar golurile. Am avut ocazii, unele clare, altele mai puține clare. Importante sunt cele trei puncte. Arătăm bine şi vom căpăta ritm. Vom reuși să fim sus. Echipele mari câștigă și când joacă prost. Am avut încredere în noi şi am fost conștienți că vom reuși să marcăm. Avem șansa noastră la titlu, dar îi lăsăm pe cei care investesc și își anunță la televizor intențiile să vorbească", a declarat Anton la TV Digi Sport.



sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii