Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Pariurile lui Contra. În lipsa transferurilor, antrenorul lui Dinamo este pregătit să le ofere tinerilor mai multe șanse

[starttext]











Nemulțumit în continuare de campania de achiziții a lui Dinamo din această vară, Cosmin Contra este pregătit să le ofere mai multe șanse tinerilor jucători. Antrenorul ”câinilor” a dezvăluit că este foarte mulțumit de Valentin Costache și Liviu Gheorghe, doi jucători promovați în prima echipă în acest sezon.



”Costache a făcut un sezon foarte bun la Afumaţi. Pe el ne putem baza, am spus-o încă din pregătire, după ce l-am văzut la lucru. Începe să devină o certitudine”, a declarat Cosmin Contra la Fotbal Club, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Valentin Costache s-a impus deja în prima echipă a lui Dinamo, după ce a jucat până acum în toate meciurile jucate de Dinamo în Liga 1 (8). El a marcat un gol (cu Viitorul) și a reușit alte trei pase decisive (cu Juventus, Gaz Metan și FC Voluntari).

Pe lângă acesta, Contra este pregătit să mizeze și pe Liviu Gheorghe, jucător care a devenit campion în sezonul trecut, cu echipa Under 19 a clubului.

”Liviu Gheorghe ne poate ajuta la mijlocul terenului, pentru că are foamea aia de a juca şi a creşte foarte mult”, a spus Contra și despre mijlocașul de 18 ani.

Pe de altă parte, antrenorul lui Dinamo recunoaște că și-ar dori în continuare și alți jucători, dar este conștient că va fi foarte greu să transfere cel puțin un fotbalist de calitate în această perioadă.

”Problema e că nu mai e timp. Nu vrem să aducem jucători doar la număr. Vom vedea dacă vom găsi pe cineva interesant pentru a-l aduce perioada rămasă. Dacă nu vom găsi, probabil vom rămâne așa cum suntem”, a mai zis Contra.



sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii