Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo nu a anunțat oficial despărțirea de mijlocașul uruguayan, iar jucătorul nu a semnat încă rezilierea contractului


[starttext]











Într-o conferință de presă, Cosmin Contra a anunțat în urmă cu o săptămână că a decis rezilierea contracului lui Juan Albin, 31 de ani, pe motive disciplinare.






Jucătorul nu se mai antrenează cu lotul lui Cosmin Contra, iar potrivit informațiilor GSP.RO nu mai este în țară.

Totuși, situația fotbalistului este una stranie. Dinamo nu a anunțat oficial despărțirea de mijlocașul uruguayan, iar jucătorul nu a semnat încă rezilierea contractului, potrivit surselor Gazetei.

Agentul jucătorul evită să vorbească despre situație și să dea mai multe detalii despre contractul cu Dinamo, dar a spus că actele nu s-au semnat încă. "Nu pot vorbi despre Albin și Dinamo până când nu este totul oficial și nu se semnează", a declarat acesta pentru GSP.RO.

Cu toate acestea, oficialii dinamoviști susțin că înțelegerea cu Albin a fost reziliată.

Albin a venit în această vară la Dinamo, la cererea lui Mutu și Contra, dar a dezamăgit prin evoluțiile sale, jucând doar 6 partide pentru echipa alb-roșie.

1.000.000 €
este cota lui Albin în prezent, pe transfermarkt. În 2009, când era la Getafe, era cotat la 8 milioane de euro

800.000 €
era opțiunea de cumpărare a mijlocașului vara viitoare, bani ce ar fi trebuit plătiți celor de la Veracruz (Mexic)

41 de minute
a jucat în medie sud-americanul în cele 6 meciuri pentru Dinamo

50.000 €
este bonusul pe care clubul l-a plătit impresarilor lui Albin ca jucătorul să vină la "câini"


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii