Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andone deplânge soarta lui Contra: "Te uiţi ca prostul la DVD să aduci jucători liberi.


[starttext]










Plecat de la Dinamo în iarnă, Andone critică politica lui Negoiţă, care nu investeşte deloc în clubul din Ştefan cel Mare. În aceste condiţii chiar şi Contra, un antrenor pe care "Fălcosul" îl respectă şi îl creditează pentru marea performanţă, are posibilităţi limitate.




După 7 etape din Liga 1, "câinii" se află abia pe locul 5, însă ceea ce îngrijorează mai mult e jocul destul de slab prestat de Hanca&Co. Andone crede că e foarte greu ca actuala stagiune să fie una de succes, în măsura în care patronul echipei are "arici la buzunar" şi investeşte puţin spre deloc în transferuri.

"Când nu ai un buget alocat pentru transferuri, atunci aduci jucători liberi. Te uiţi ca prostul pe DVD. A dispărut şi echipa a doua, e problema lor. Contra a făcut pregătirea, a avut timp să cunoască şi să închege o echipă, dar a fost trădat de arbitri şi de problemele financiare. Când tu vezi că Steaua transferă, transferă pe bani, transferă pe bani, e greu. Pentru suporteri ar trebui să faci un efort şi să iei măcar un jucător bun pe bani. "Oricât costă băiatul ăsta, îl aduc", e foarte important mai ales pentru fani o asemenea atitudine", a spus Andone, la Digi Sport Special.

Întrebat despre ultima partidă, cu Sepsi, scor 1-0, după un penalty, Andone nu şi-a menajat fosta echipă. Totuşi, el are încredere în Contra, care e printre puţinii care poate gestiona situaţia grea de la club.

"Ieri a fost unul dintre cele mai proaste meciuri ale lor, dar poate fi o scânteie în curând şi să crească", a mai spus "Fălcosul".

6,3 milioane de euro a cheltuit în această vară Becali pentru achiziţii. De partea cealaltă, Dinamo, chiar dacă a adus jucători precum Katsikas, Salomao, Albin (plecat între timp), Nascimento sau Paul Anton, nu a investit vreun euro în transferuri.


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii