Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Lovitură importantă reușită de Dinamo! Răsturnare de situație: a luat un atacant din Liga 1 care semnase cu o rivală

[starttext]










Dinamo a ajuns la o înțelegere cu Bokila, care se desparte de CFR Cluj. Clubul antrenat de Dan Petrescu nu este mulțumit de randamentul dat de atacant. 


Congolezul a fost obiectul unui transfer foarte controversat în această vară. După ce a fost la un pas de a semna cu Dinamo, atacantul trecut și pe la Petrolul a semnat până la urmă cu CFR Cluj, fiind deturnat în ultima clipă.

Jucătorul nu s-a adaptat la Cluj, unde a avut evoluții slabe, mult sub așteptările lui Dan Petrescu. Ardelenii sunt gata să renunțe la serviciile sale fără a avea pretenții, doar pentru a scăpa de salariul de 15.000 de euro.

Pe fir a intrat imediat Dinamo, care s-a înțeles imediat cu atacantul. Jucătorul a purtat și o discuție cu antrenorul Cosmin Contra, care l-a iertat că s-a dus la Cluj, uitând de înțelegerea pe care o avuseseră inițial.

Cel mai probabil, cele două părți vor semna mâine contractul, iar jucătorul va participa la antrenamentele conduse de Cosmin Contra.

200.000 €
este cota lui Jeremy Bokila pe transfermarkt. Este al doilea jucător ajuns la Dinamo de la CFR, după Nascimento 

Jeremy Bokila a pierdut concurența de la CFR Cluj cu Urko Vera, Billel Omrani și Ibrahima Balde. Cei trei traversează momente foarte bune, iar Bokila este într-o pasă foarte proastă, în 5 meciuri adunând 179 de minute, fără să marcheze vreun gol. 

S-A FOLOSIT DE DINAMO! 


În luna iunie, Bokila s-a folosit de Dinamo în negocierile cu CFR Cluj. Deși Contra discutase cu fotbalistul, impresarul l-a direcționat pe Bokila către CFR datorită ofertei mai bune a clujenilor. Bokila și impresarul său au contactat Dinamo, FCSB, Astra, CS U Craiova și CFR Cluj pentru a licita un transfer al fotbalistului.


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii

Trimiteți un comentariu