Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cosmin Contra: "Sunt discuții pentru transferul lui Karim Yoda.''

[starttext]










După plecările lui Juan Albin și Azer Busuladzici, Dinamo este în căutarea unor noi jucători și ar putea să mai făcă transferuri până la închiderea perioadei de mercato.





Totuși, antrenorul Cosmin Contra pune condiții clare. Tehnicianul lui Dinamo nu mai vrea jucători care să nu fie într-o formă fizică bună și care să aibă nevoie de o perioadă până să debuteze.

"Sunt discuții pentru transferul lui Karim Yoda. El are probleme medicale și așteptăm să vedem care este starea lui. Ni s-a zis din Spania că va fi apt de joc în octombrie.

Analizăm situația și vedem ce transferuri vom face. Nu vrem să ne grăbim. Vreau ca cine va veni să fie pregătit să intre titular în meciul următor. Nu vreau să mai vină jucători fără echipă sau care să aibă nevoie de o lună pentru a fi apți. Vreau fotbaliști care sunt la echipele lor și care au făcut pregătirea. Suntem în discuții pentru câteva transferuri, dar nu ne grăbim. Vreau un jucător care să ne ajute", a declarat Contra la conferința de presă.



sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii