Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce spune Contra despre meciul cu Sepsi: "Trebuie să ne liniștim"

[starttext]










Dinamo va juca luni, de la ora 21:00, contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Meciul va fi  în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV.




Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre partida de luni și despre atmosfera din cadrul echipei sale, după înfrângerile cu CFR Cluj, 0-1, și cu CSM Poli Iași, 1-2.

"Avem nevoie de victorie. Ne trebuie cele 3 puncte pentru a ne liniști și pentru a pregăti în liniște meciul de sâmbătă, cu FC Voluntari. Trebuie să fim concentrați 90 de minute. Atmosfera la lot e bună. Ne-am pregătit bine în această pauză. Așteptăm să arătăm mai bine din punct de vedere fizic. Am încredere în băieți. Sigur vor avea o atitudine bună.

Nemec are șanse mici să joace. Nascimento a început pregătirea, dar nu cred că va evolua, iar Salomao va fi în lot, dar nu știu dacă îl voi folosi. E o șansa pentru cei ce vor juca să arate că merită să fie aici", a declarat Contra la conferința de presă.

Tehnicianul a vorbit din nou și despre plecarea lui Juan Albin, mijlocașul uruguayan pe care l-a adus în vară și căruia i-a reziliat contractul în urmă cu câteva zile.

"Albin are probleme personale în Uruguay și de aceea nu a fost prezent la acel antrenament. Nevenind, am decis că e mai bine să reziliem contractul. El a fost corect cu mine și cu Dinamo și a spus că are acea problemă, care îl împiedică să aibă un randament bun. Putea să nu zică, să joace slab, și noi să îl plătim în continuare", a adăugat "Guriță".


sursa: www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii