Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Incredibil! Două DERBY-uri fcsb - Dinamo în trei zile în campionat!

[starttext]



FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FCSB, PLAY OFF LIGA 1 ORANGE (1.05.2017)





Situaţie inedită în fotbalul românesc. Vor avea loc două derby-uri Steaua-Dinamo la interval de trei zile, ambele meciuri în campionat. FCSB şi Dinamo joacă în Liga 1 Betano pe 23 septembrie, iar 3 zile mai târziu, Steaua Armatei joacă împotriva noii echipe Dinamo a lui Nicolae Badea.




CSA Steaua şi FC CS Dinamo pretind că sunt adevăratele echipe Steaua şi Dinamo şi intră în competiţie în această toamnă, în Liga a IV-a. În aceeaşi ligă joacă o altă echipă de tradiţie, Rapid, echipă reînfiinţată în actuala stagiune.


Dinamoviştii s-au trezit în aceeaşi situaţie. Nicolae Badea pretinde că are sigla şi palmaresul echipei Dinamo Bucureşti şi mai are de recuperat o datorie de 2 milioane de euro de la Ionuţ Negoiţă, patronul echipei din Liga 1. FCSB – Dinamo din Liga 1 Betano se va juca pe Arena Naţională, în timp ce Steaua CSA – FC CS Dinamo se va disputa, probabil, pe terenul 6 din Ghencea.



sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii