Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nu l-au uitat pe Bubu! Fanii „cânilor”, gest pentru amicul ucis

[starttext]



Dinamo suporter ucis. Gest superb al fanilor dupa un an de la incident



A trecut un an de la moartea suporterului dinamovist ucis după un derby dintre Dinamo şi FCSB, încheiat 1-1. Adrian Matei, poreclit „Bubu”, în vârstă de 25 de ani, a fost lovit în cap cu un baston telescopic în timp ce se întorcea de la meci. Incidentul a avut loc în apropierea zonei Titan.




La un an de la moartea sa, mai mulţi dinamovişti au mers la mormântul lui Adrian. Au aprins acolo câteva lumânări, dar şi fumigene şi au strigat: „Eşti câine şi după moarte!” sau „Bubu, eşti unul dintre noi!”. Dinamoviştii au avut cu ei şi bannere.


Scandalul a pornit în momentul în care un individ a vrut să îi fure fularul unuia dintre prietenii lui Adrian. În acel moment, s-a creat un meleu, iar Adrian a intervenit pentru a calma spiritele şi de a-i despărţi pe bătăuşi. Deşi nu avea nicio implicare în conflict, Adrian a fost lovit în cap cu un baston telescopic.


Ucigaşul lui „Bubu” a fost judecat şi în luna iunie a acestui an a fost condamnat la 14 ani de închisoare. Pe lângă ucigaş, Alexandru Badea, a mai fost condamnat la închisoare Andrei Ionuţ Pătraşcu, cel care a pornit scandalul.


sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii