Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Război total între cele două societăți Dinamo: ”Îi somăm public să ne retragă dreptul, să nu mai jucăm cu sigla!”

[starttext]










Dinamo a luat-o cu pași repezi pe urmele rivalilor de la Steaua, în ceea ce privește sigla, marca și palmaresul. Marius Bacria, administratorul societății ACS FC Dinamo București, care aparține lui Nicolae Badea, a spus că actuala echipă a lui Ionuț Negoiță, SC FC Dinamo 1948 SA, nu deține niciun drept de a folosi marca și că de fapt formația din Liga 4 este adevărata Dinamo.



Evident, reacția grupării din Liga 1 nu a întârziat să apară. Alexandru David, președintele clubului al cărui antrenor este Cosmin Contra, a spus că cei de la ACS Dinamo nu le pot retrage dreptul de folosință a mărcii.

”Îi somăm public să ne retragă dreptul de folosinţă! Să nu mai avem dreptul! La următorul meci, cu Timişoara, să nu mai evoluăm cu sigla!”, a reacționat ironic David pentru prosport.ro.

Oficialul roș-albilor a continuat pe același ton ironic. ”Au timp, două săptămâni, să ne facă notificări, să-şi ia ce e al lor şi să folosească ei, în Liga 4!

Ar trebui să fie foarte simplu, domnul Bacria spune că cine a dat, poate să şi ia. Luaţi-o, vă rugăm, dacă puteţi! Dar, dacă nu puteţi, întrebaţi-i: ’Domnule, dar de ce nu puteţi? Că voi aţi deschis discuţia!’.”

”Facem profit pe sigla domnului Badea!”
Mai mult decât atât, Alexandru David susține că actualul magazin este deschis în continuare și că acolo se comercializează produse cu însemnele ”câinilor”.

”Facem aşa, la limită? Nu, domnule! Ei trebuie să-şi apere dreptul lor, că e sigla lor! E păcat, că noi vindem şi facem profit pe sigla domnului Badea, când dânsul ne-a notificat să nu mai folosim, şi noi o folosim în continuare cu tupeul ăsta obraznic! Păi, nu fac şi ei o… Nu vin şi ei cu portăreii, nu ne dau în judecată… Ce facem?

Domnul Badea a primit un răspuns care considerăm că a fost elocvent, din moment ce nu a mai urmat nimic...”, a mai spus oficialul ”câinilor”.

”Noi vrem să ne numim altfel acum, dacă tot a apărut alt Dinamo!”
Tonul ironic nu l-a părăsit nicio clipă pe David, cel care a mai spus că somația pe care echipa sa a primit-o nu are niciun fundament legal.

”Îi invităm public, îl rugăm pe domnul Bacria să ia astăzi, mâine, cât poate de repede decizia, că noi nu vrem să beneficiem de bunătatea dânsului... Să ia înapoi. Şi mai mult decât atât, şi comercial să facă toate demersurile! Că noi îi informăm public, pe această cale, că în ciuda somaţiei pe care au făcut-o, noi avem magazinul deschis. Programul e de luni până vineri, iar online e non-stop, până seara la ora 18:00 deschis!

Că, vă daţi seama, cu fiecare zi care trece, noi facem profit pe sigla domnului Badea! E păcat să lăsăm lucrurile aşa. Şi dacă nu, să explice de ce n-o face. Nu ştiu. Poate e un om bun, se poate şi asta, sau, dacă nu, s-o retragă. Că noi vrem să ne numim altfel acum, dacă tot a apărut alt Dinamo”, a mai spus David, pentru aceeași sursă.


Nu vrem să creăm o situaţie similară cu cea de la Steaua", spunea Badea, în aprilie 2017, dar atunci era convins că-și va primi banii de la Negoiță.

Badea a demarat în primăvaraă procedurile pentru a executa silit acțiunile lui Negoiță, în contul datoriei de două milioane pe care actualul șef al ”haitei” o are față de fostul acționar.

După decizia Curţii de Apel, Negoiţă avea variante - îi plăteşte datoria lui Badea şi rămâne patronul "câinilor", cedează acţiuni în contul datoriei (urmând ca executorul judecătoresc să decidă procentul necesar pentru a acoperi cele 2 milioane) sau se ajunge la o licitaţie, pe baza unei evaluări a acţiunilor.


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii