Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contra se plânge de lotul subțire după ultimele plecări de la echipă » Anunță un titular-surpriză pentru postul de fundaș dreapta

[starttext]










După ce Dinamo s-a despărțit de al treilea jucător în această lună, odată cu plecarea lui Bumba, Cosmin Contra anunță că are nevoie de transferuri pentru că echipa a rămas descoperită.



În ultimele săptămâni, Dinamo s-a despărțit de Azer Busuladzici, Claudiu Bumba și Juan Albin, ultimul fiind adus de "câini" chiar în această vară.

"Bumba și-a dorit să joace, eu n-am putut să-i ofer mai multe minute, el a cerut rezilierea contractului. Sperăm să mai aducem jucători, sper ca echipa să se întărească în viitorul cel mai apropiat. Eu nu pot să promit nimănui că va juca titular.

Toți trebuie să-și câștige locul în echipă. Nu au avut răbdare să se bată pentru un loc de titular. Mă îngrijorează că am rămas descoperiți. Am încercat sa găsesc jucători cu calitățile pe care nu le aveam în cadrul echipei.

Cu Juan Albin nu a fost să fie din cauza problemelor personale, Bumba și Busuladzici nu au dorit să mai rămână din cauza statutului pe care îl aveau. Din punctul meu de vedere, Sânmărtean nu este o variantă", a spus Contra la conferința de presă susținută înaintea meciului cu FC Voluntari.

Pentru partida cu ilfovenii, tehnicianul a anunțat că-l va titulariza pe Dudea pe postul de fundaș dreapta și că în atac va miza cel mai probabil pe Nemec.

Meciul pe care Dinamo îl dispută în deplasare cu FC Voluntari se joacă sâmbătă, de la ora 21:00 și va putea fi urmărit  în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV.




sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii