Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Caine contra caine. Unde e Dinamo?

[starttext]









Domnilor conducători și foști conducători ai clubului Dinamo, ați reușit ceea ce mulți nici nu gândeau să reușească vreodată - ați divizat suflarea dinamovistă urmând cu înverșunare drumul parcurs de FCSB spre pierderea propriei indentități. Citesc prin presă și mă crucesc. Cum adică ia ființă o nouă echipă Dinamo, cu sigla și palmaresul echipei pe care o știu în Liga 1? Cam câte echipe cu numele Dinamo și emblema roșie cu câini au voie să fie înființate?



Sunt unul dintre cei care l-au contestat pe Badea - am scris articole, am desenat caricaturi, am luat o atitudine clară vis-a-vis de problema stadionului - care stadion, apropos, a rămas la stadiul de discuție amicală între Mutu și doamna Dan, cu complimente, cu promisiuni, cu rămas bun în fâlfâit de batistuțe. Așa cum am scris și atunci, nimic concret, abureli pe toate fronturile, praf în ochii suporterului. Care suporter a fost luat ceva de genul "acum, cu toții, în fața ministerului de interne, imediat! Cum bă' suntem doar 50-60 de oameni? păi de ce mai vrem stadion?" Probabil că au fost mulți care s-au frecat la ochi atunci - cam asta ar fi de spus despre proverbiala organizare a PCH, altminteri niște baieți deștepți, cu coregrafii frumoase.

În seara asta văd pe pagina oficială a PCH mesaje gen "stați liniștiți, totul e făcătură, presa e mincinoasă, vor să ne dezbine". Asta în timp ce în liga a 4-a ia naștere o echipă cu emblema și palmaresul identice cu a celei pe care o susțin de o viață. "Badea nu vrea să se facă stadionul" - ok, am înțeles, el e oaia neagră, a profitat de conjunctură ca să dețină un monopol pe care nu-l cedează. Sunt legi, instituții, o să răspundă (sau nu) în fața justiției. Badea vrea să facă alt club de fotbal cu emblema și palmaresul lui Dinamo - asta n-o înțeleg. Dacă o face, o face pentru că poate și asta e o veste cruntă pentru toată suflarea dinamovistă.

PCH e clar de partea lui Negoiță. Eu "cetățeanul" din spirit de "haită" - ca să nu folosim "turmă" - zic și eu ca ei: știu baieții ce zic, ei sunt acolo, au informația. Care informație nu ajunge pâna la noi decât sub forma "Alooo! stați la locurili voastre!". Pai a vândut Badea sau n-a vândut? Are Negoiță emblema și palmaresul sau nu? Asta cu "tre' sa mai dea 2 milioane" să i-o zică lu' mutu, ca și el ne zice nouă cum e cu transferurile, cu stadionul, cu antrenorii, și cu emblema și palmaresul.

Și dacă ar fi Dinamo în liga a 4, și dacă e în liga 1, concluzia e aceeași. Managementul e catastrofal în ambele situații. Badea a dus clubul pe marginea prăpastiei, Negoiță l-a luat și l-a menținut acolo toată perioada post-Badea. Negoiță a promis transferuri, echipă puternică, stadion nou - a băgat echipa în insolvență și a vândut tot ce putea vinde (mulți au plecat singuri când au avut chef). Cred că și noi avem dreptul la o declarație oficială din partea clubului patronat de Negoiță - este proprietar pe emblemă și palmares? Da sau nu, scurt și la obiect. Daca da - vrem să vedem dovada, daca nu - cum se poate? Fără ocolișuri. Pentru mine clubul Dinamo e cel în care i-am văzut jucând pe Mateuț si Cămătaru, cel care a avut continuitate în urma unor Dudu Georgescu, Lucescu sau Dumitrache. Și ca mine sunt mulți.


Articol scris de: Robert Mihai Muntean
[endtext]

Comentarii