Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






''Eternul derby” mai este derby?!


[starttext]







Ieri, a murit și capra vecinului, îmbrăcată în fustiță, umilită la scor de maidan…. Putem scrie iar: fc5b, pentru că fc5b-i5tilor, iar li s-a servit un strong: 5 întrunul!
Avem -nu avem echipă, avem -nu avem valoare, trăim pentru aceste meciuri, gen “care pe care”, la care ne încărcăm cu energia unui derby, asemeni unei renașteri, asemeni unei cumpene din care am scăpat cu viață!




Istoria lui Dinamo a fost marcată de rivalitatea permanentă cu “Steoaia” începând din anii 1950. Erau faimoase întâlnirile dintre cele două echipe de fotbal, când erau considerate decisive pentru câștigarea campionatului.


În Liga I, avem din 140 de întâlniri: 48 victorii Dinamo, 42 fc5b, 50 egaluri.
În Cupa României, avem din 26 de întâlniri: 8 victorii Dinamo, 15 fc5b, 3 egaluri.
În Supercupa României, avem din două întâlniri: o victorie Dinamo și o victorie fc5b.
În cupa Ligii, avem din două întâlniri, două victorii Dinamo.
Ultimele 10 meciuri, în toate competițiile: 4 victorii Dinamo, una fc5b, 5 egaluri.
Ultimele 10 meciuri, în Ligă: 3 victorii Dinamo, 3 fc5b, 4 egaluri.
Rivalii nu au galerie, la nivelul nostru, valoarea galeriei PCH, fiind renumită pentru coregrafii în toată Europa, precum și în lume. Turmei de oi, îi este de tristă amintire farsa cu "Doar Dinamo Bucuresti". Umilința a fost maximă, nu numai prin faptul că s-au lăsat îmbrăcați cu veste alb-roșii, dar și prin faptul că și-au făcut selfie-uri, fiind actori într-o coregrafie regizată de rivală.
Suporterii celor două echipe au avut de-a lungul timpului numeroase ciocniri violente, în interiorul stadionului, dar și în afara acestuia. Unul dintre momentele culminante ale acestui conflict a avut loc în 10 mai 1997, când suporterii dinamoviști au incendiat o peluză a stadionului din Ghencea, fapt pe care îl sărbătorim în fiecare an.


Cred că este o tactică de intoxicare, a presei aservite, să publice că fotbaliștii aflați în curs de negociere pentru transfer la fc5b, sunt dinamoviști de mici, tocmai pentru a stârni reacția de revoltă a haitei, când acești jucători semnează cu echipa rivală. Același lucru este urmărit de conducerea turmei când presa e plătită să zvonească existența unor negocieri cu Dinamo, anterioare semnării de către rivală cu vreun fotbalist, tocmai pentru a întărâta suporterii dinamoviști.


Fotbaliștii "faimoși" se dau că-s dinamoviști până pleacă la echipa rivală, după care se omoară să ne dea goluri, drept răzbunare că nu aveau loc în primul “11” a lui Dinamo.
Așteptăm următorul derby, să mergem iar la stadion, să facem spectacol, să vedem echipa jucând fotbal din adâncul inimii! Putem să facem asta meci de meci!
Rivalitatea continuă, cu steaua, cu fc5b, totuna e turma!
Pentru noi există DOAR DINAMO BUCUREȘTI!







Articol scris de: Ranete Aurora

sursa photo: sport.hotnews.ro

[endtext]

Comentarii