Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Propunere surprinzătoare a lui Mutu: "Contra, mai bun decât Hagi pentru naționala României"

[starttext]









Situația lui Cosmin Contra la Dinamo este destul de tensionată, în condițiile în care transferurile mult așteptate au tot întârziat să apară. O variantă surprinzătoare este avansată chiar de Adrian Mutu, care îl vede pe tehnicianul "câinilor" mai potrivit chiar și decât Gică Hagi pentru postul de selecționer, unde Christoph Daum este tot mai nesigur, cu 4 meciuri rămase de disputat în preliminariile Cupei Mondiale din 2018.




Prezent la un târg de haine pentru nou-născuți, directorul sportiv dinamovist Adrian Mutu a fost în vervă și a avut o reacție surprinzătoare, atunci când a fost întrebat despre posibilitatea ca Dinamo să îl piardă de Cosmin Contra.

"Pentru România, Contra e o variantă mai bună decât Gică Hagi la echipa națională. Ar fi o mândrie pentru noi. Pe Contra îl văd în fiecare zi la antrenamente. Cu Hagi am lucrat acum 16 ani la echipa națională. Nu pot să zic că nu e un antrenor bun, dar văd cum lucrează Contra și îl cunosc foarte bine", a declarat Adrian Mutu.

Chiar dacă antrenorul lui Dinamo spune că este legat de clubul bucureștean și are în contract clauze care l-ar împiedica să plece când vrea de pe banca roș-albilor, totul s-ar putea rezolva în urma negocierilor. Și-a prelungit înțelegerea cu formația din Șoseaua Ștefan cel Mare în luna mai, după mai multe runde de tratativ cu patronul Ionuț Negoiță, căruia acum i-a cerut să rezolve situația transferurilor cât mai rapid, în condițiile în care "câinii" au dezamăgit în perioada de mercato, care va expira pe 4 septembrie.

Cosmin Contra a antrenat 7 echipe în carieră: Poli Timişoara (septembrie 2010-februarie 2011), Fuenlabrada (august 2012-octombrie 2012), Petrolul Ploieşti (octombrie 2012-martie 2014), Getafe (martie 2014-ianuarie 2015), Guangzhou R&F (ianuarie 2015-iulie 2015), Alcorcon (iunie 2016-octombrie 2016) şi, din februarie 2017, Dinamo Bucureşti.

73 de meciuri și 7 goluri are Cosmin Contra ca jucător la naționala mare a României, pentru care a jucat din 1996 până în 2010 și alături de care a participat la două ediții ale Campionatului European: în 2000 și în 2008.


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii