Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contra, despre eventualul interes al lui Dinamo pentru Sânmărtean: "Nu s-a retras?"

[starttext]











La 37 de ani, Lucian Sânmărtean nu se gândește la retragere, iar în ultimele zile au apărut zvonuri că fostul mijlocaș al Stelei ar fi dorit acum de Dinamo. Informaţia a fost negată de tehnicianul "câinilor".





Clubul din Ştefan cel Mare l-a vrut pe fostul internaţional și în perioada în care antrenor era Ioan Andone. Acum nu este însă cazul. Surprins de această informație, Cosmin Contra credea că Lucian Sânmărtean s-a retras din fotbal, după ce ultima oară a evoluat în Arabia Saudită, la Al Taawon.

"Nu s-a retras Sânmărtean? E prima oară când aud de varianta asta. Eu credeam că s-a retras. Sincer, nu sunt ironic. Habar nu am unde a jucat, dacă s-a antrenat sau nu. E foarte greu să iei un jucător de 37 de ani şi să îl pui în echipă.

Dacă ar fi fost în circuit, poate ar fi intrat în atenţia noastră. Aşa nu", a spus Contra, în conferinţa de presă de duminică, înaintea meciului cu Sepsi, transmis de Digi Sport 1, luni, de la ora 21:00.

Tehnicianul lui Dinamo așteaptă doar jucători care să îl poată ajuta imediat în tentativa de a redresa gruparea din Ștefan cel Mare.

"Nu îmi doresc jucători care nu au avut echipă, nu am nevoie de fotbalişti care au nevoie de o lună şi jumătate să îi pun în formă. Am nevoie de jucători care să ne ajute imediat. Sunt ceva discuţii, dar nu vreau să mă grăbesc", a mai spus fostul mare internaţional.



sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii