Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Dorin Rotariu va lucra din nou cu cel mai important antrenor din cariera sa

[starttext]












Dorin Rotariu nu a reușit să se impună la Brugge și a intrat în dizgrația antrenorului, iar Mircea Rednic a profitat de acest aspect și a reușit să-l împrumute pe fostul său elev de la Dinamo până la finalul sezonului.




La noua sa echipă, Rotariu va juca cu numărul 95. Anunțul a fost făcut de echipa lui Rednic pe pagina sa oficială de twitter.


"Cluburile discută pentru Rotariu e adevărat, am vorbit și eu cu Roti, dar el nu știe exact ce vrea să facă. Cei de la Brugge au anunțat că antrenorul nu se va baza pe el în acest sezon. Eu îl vreau, e normal pentru că îl cunosc și am nevoie de el la Mouscron", a recunoscut Rednic în urmă cu câteva zile, care s-a luptat cu Boloni pentru semnătura lui Rotariu.

Dorin Rotariu a ajuns în Belgia în ianuarie 2017, atunci când a fost cumpărat de Club Brugge de la Dinamo, în schimbul a 2,5 milioane de euro. Atacantul de 22 de ani a semnat atunci un contract valabil pe 3 ani și jumătate.

Rotariu va lucra din nou cu antrenorul care l-a titularizat la Dinamo și sub comanda căruia a avut cele mai bune prestații. Cu "Puriul" pe bancă, atacantul de 22 de ani a jucat 43 de meciuri la Dinamo, a marcat 10 goluri și a oferit 5 pase decisive.

Internaționalul român este al doilea jucător adus de Mouscron în această vară cu care Mircea Rednic a lucrat la Dinamo. În urmă cu două săptămâni, formația belgiană l-a semnat și pe Antun Palic, mijlocaș venit liber de contract.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii