Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Doi titulari OUT de la Dinamo » Cum va arăta echipa etapa viitoare

[starttext]










După victoria cu Sepsi Sf. Gheorghe, 1-0, Cosmin Contra are din nou probleme de lot, neputând să conteze pe doi jucători de bază.




Sergiu Hanca, marcatorul a trei goluri în acest sezon, a primit cartonașul galben, ajugând la patru avertismente în acest sezon, iar fundașul Jose Romera a fost eliminat. Cei doi nu vor evolua în meciul de sâmbătă, cu FC Voluntari.

Astfel, Alin Dudea va evolua pe postul de fundaș dreapta, în timp ce în locul lui Hanca va evolua, cel mai probabil, Valentin Costache.

"Dudea a jucat bine ca fundaș dreapta în meciul cu Viitorul și ne-a ajutat să câștigăm. Sunt sigur că va avea o evoluție bună și contra celor de la Voluntari. Încă nu știu cine va juca în locul lui Hanca, cel care trebuia să fie titular etapa viitoare"Cosmin Contra, la TV Digi Sport

Pentru meciul cu echipa antrenată de Claudiu Niculescu, Contra nu știe dacă va putea conta nici pe Nemec și Nascimento, jucători care au acuzat probleme medicale în ultimele zile.

Cum ar putea arăta Dinamo: Penedo - Dudea, Nedelcearu, Katsikas, St. Filip - Anton, Mahlangu (Nascimento) - Costache, Bumba, Salomao - Rivaldinho (Nemec)

FC Voluntari - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 21:00. Meciul este în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV.


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii