Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






HANDBAL. Băieții noștri au încheiat participarea la Turneul de la Brest cu o victorie mai clară decât o arată scorul final: DINAMO - RIIHIMAKI COCKS (Finlanda) 30-29 (18-11).

[starttext]





Fotografia postată de Dinamo.
Fotografia postată de Dinamo.
Fotografia postată de Dinamo.





Dinamo a condus în acest meci chiar și cu opt goluri (22-14 și 23-15, în repriza secundă) dar într-un final marcat de obișnuita rotație dintr-un turneu de pregătire, dar și de relaxare, echipa finlandeză a comprimat diferența la un singur gol. Bravul nostru apărător Alireza Mousavi a fost eliminat definitiv în minutul 40, iar Gayduchenko a făcut din nou un meci foarte bun, la fel ca și Sajad Esteki și Gavriloaia.



Pentru Dinamo au marcat: Gayduchenko 6, Sajad Esteki 6, Gavriloaia 4, Allahkaram Esteki 4, Descat 2, Boskovic 2, Șandru 2, Komogorov 1, Mousavi 1, Sajin 1, Mocanu 1.
Turneul a fost foarte bun pentru Dinamo care este pregătită acum de duelul pentru Supercupa României, programat sâmbăta viitoare, 26 august, la Polivalenta din București.


sursa: www.facebook.com/csdinamo
[endtext]

Comentarii