Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Rednic a vorbit despre scandalul de la Dinamo: ”Nu o să avem stadion nou”! Când se va termina războiul Badea-Negoiță

[starttext]











Mircea Rednic, antrenorul lui Mouscron, spune că este la curent cu scandalul iscat la Dinamo, între fostul și actualul acționar și consideră că divergențele dintre cei doi oameni de afaceri se vor sfârși în momentul în care Ionuț Negoiță îi va achita lui Nicolae Badea datoria de două milioane de euro.




Pe lângă divergențele financiare dintre cei doi, mai există și problema stadionului deoarece ACS FC Dinamo, societatea lui Nicolae Badea, este de acord cu modernizarea arenei din Ștefan cel Mare doar în anumite condiții. ”E vorba de bani, dacă domnul Negoiță va plăti datoria lui Badea nu vor mai fi probleme. Eu sunt bucuros că i-am ajutat cu fotbaliști în trecut. Dinamo rămâne Dinamo. Acum e o luptă pentru bani, din care pierd suporterii, nu o să avem stadion nou. Uitați-vă că avem echipe cu tradiție care se luptă pentru palmares. În loc să creăm condiții bune pentru copii și juniori, că vom avea o condiție foarte grea... Uitați-vă cum e aici, o echipă care se bate pentru retrogradare are 12 terenuri de antrenament”, a susținut Mircea Rednic la Euro Fotbal.

Mircea Rednic și-a îndreptat apoi atenție spre o altă echipă la care a activat, Rapid București. FC Academia Rapid continuă tradiția giuleștenilor în Liga a 4-a și asta cu ajutorul implicării Primăriei Sectorului 1. ”Ce se întâmplă acolo e ceva politic. Prin sport se plimbă banii. Au avut un om care a investit (n.r. George Copos) și au desființat echipa. Au fost trimiși în Liga a 4-a cu suporteri cu tot. Cine are de suferit, nu suporterul?”, a mai spus Rednic.


sursa: www.digisport.ro
[endtext]



Comentarii