Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo nu și-a încheiat campania de transferuri: "Negociem cu impresarii, dar nu aruncăm cu banii cum fac Steaua și CFR"

[starttext]



Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor





După ce s-a despărțit de trei jucători în ultima lună, Dinamo își continuă campania de transferuri, iar Cosmin Contra susține că oficialii "câinilor" poartă negocieri pentru aducerea mai multor jucători.




"În acest moment la Dinamo totul este ok, nu există divergențe între mine și patron. Toată lumea ne compară cu CFR și Steaua, dar nu suntem la niverul lor în momentul de față, nu aruncăm cu banii cum fac Steaua și CFR.

Suntem în discuții cu mai mulți impresari, cu mai mulți jucători, dar nu este ușor să-i aduci", a declarat tehncianul lui Dinamo, Cosmin Contra, la TV Dolce Sport.

Unul dintre jucătorii cu care Dinamo ar purta discuții ar fi mijlocașul francez Karim Yoda (28 de ani), care a fost împrumutat în ultima jumătate de an de la Getafe la Almeria.

"Sunt discuții pentru transferul lui Karim Yoda. El are probleme medicale și așteptăm să vedem care este starea lui. Ni s-a zis din Spania că va fi apt de joc în octombrie"
Cosmin Contra, pe 20 august

În ultimele săptămâni, de la Dinamo au plecat Claudiu Bumba, Azer Busuladzici și Juan Albin, fotbalist transferat chiar în această vară, iar Bawab își caută echipă, nemulțumit de faptul că nu joacă suficient.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]



Comentarii