Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Anghelache intră-n forţă: "Negoiţă are tot!". Ce spune despre Dinamo din Liga a 4-a

[starttext]






Imagini pentru anghelache dinamo




Constantin Anghelache a vorbit la ProSport Live despre subiectul care a cutremurat suflarea dinamovistă, înfiinţarea unei echipe Dinamo în Liga 4 din România.
Modernizarea stadionului Dinamo i-a scindat pe noii şi vechii conducători dinamovişti. Ionuţ Negoiţă şi Nicolae Badea şi-au dus războiul în privinţa arenei din „Ştefan cel Mare”, iar acum totul a trecut la un alt nivel. Badea a înscris ACS FC Dinamo în Liga 4, va juca meciurile de acasă pe stadionul Dinamo, va fi antrenată de Marin Dragnea şi îl are antrenor-coordonator pe Ionel Augustin.


În intervenţia sa la ProSport Live Constantin Anghelache a încercat să liniştească apele şi aşa agitate de la Dinamo: "Mi-e greu să cred că se ajunge ca la Steaua, pentru că la Dinamo lucrurile sunt mai simple. Stadionul este al statului, care l-a dat în administraţia Clubului Sportiv. Nu e vreo problemă între cluburi. Eu sper că timpul e martorul cel mai bun şi e cel care ajustează lucrurile. Să luăm de bună că se va moderniza stadionul. În acest moment consider că acordul prin care Negoiţă a devenit majoritar... el are tot. Clubul FC Dinamo 1948, cu tot ce are el, trece în administrarea acţionarului majoritar. Nu ştiu ce se mai discută, pentru că îmi aduc aminte atunci când au ieşit de la întâlnire că au spus că se va găsi o soluţie".

Anghelache a vorbit şi despre echipa înscrisă în Liga 4, ACS FC Dinamo: "Dacă luăm din punct de vedere juridic, la OSIM se găseşte ultima siglă a lui Dinamo, cea pe care o poartă Dinamo azi, care e transformată din altele anterioare. Ceea ce se va întâmpla cu echipa din Liga 4 probabil că vor trebui să propună o siglă şi să obţină certificatul de la MTS. E vorba doar de câteva probleme cu banii şi cu stadionul".

Marius Bacria, administratorul societăţii lui Nicolae Badea, anunţă, prin intermediul ProSport, că adevăratul Dinamo joacă, din acest sezon, în campionatul Bucureştiului, iar echipa din Liga 1 este doar un „fake“, Bacria anunţând că sigla şi palmaresul aparţin echipei din Liga 4: "Dacă a spus aşa, probabil că el are nişte argumente pe care le poate utiliza pentru a-şi susţine ideea. Nu ştiu documentele cu care dânşii au înscris echipa în Liga 1. Lucrurile cred că se vor rezolva. Am înţeles dintr-o ştire de presă că echipa aceea a domnului Badea, care e în insolvenţă, avea nevoie de activitate pentru a nu intra în faza de faliment".



sursa photo: www.hotnews.ro
sursa: www.prosport.ro
[endtext]


Comentarii