Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Câinii" mici și-au aflat adversara din Youth League

[starttext]











Astăzi, la Nyon, a avut loc tragerea la sorți pentru Youth League, cea mai importantă competiție la nivel de juniori.




La tragerea la sorți a luat parte și Dinamo, după ce roș-albii au cucerit sezonul trecut titlul în Liga Elitelor U19.

Deși directorul general Adi Mutu a declarat ieri că și-ar dori să întâlnească o echipă puternică, sorții au fost blânzi cu Dinamo: "câinii" se vor duela în turul I din Youth League cu echipa croată Lokomotiva Zagreb.

Duelul se va juca în dublă manșă. Partida tur va avea loc pe 27 septembrie, în timp ce returul se va juca trei săptămâni mai târziu, pe 18 octombrie.

Echipa antrenată de Ilie Poenaru va disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul "Dinamo".

Echipa mare a lui Dinamo a disputat un meci amical cu Lokomotiva Zagreb în această vară, pierdut de dinamoviști cu 0-1. La echipa croată a evoluat în trecut și Ante Puljici, fostul fundaș central al lui Dinamo.

PRIMA REACȚIE A CLUBULUI

"Am încredere că o sa avem un parcurs bun, jucătorii de acum reprezintă viitorul lui Dinamo și al echipei naționale, iar ei trebuie să fie conștienți de acest lucru. Eu cred că avem șanse, chiar dacă întâlnim o academie bună a fotbalului croat, cu toate că noi vom evolua cu jucători cu un an mai mic, din 99 și 2000.

Noi obișnuim să dăm tineri fotbaliști deja în rodaj la echipele din primele două ligi, dar creștem întotdeauna tineri în spiritul lui Dinamo. Ăsta e motivul pentru care vin foarte repede din urmă alte și alte talente", a declarat Gabriel Răduță, șeful Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, în exclusivitate pentru GSP.RO.


sursa: www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii