Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dacă ei râd de haita noastră, noi de ce să le susținem turma?

[starttext]












După meciul dintre  FCSB şi Sporting Lisabona, scor 1-5, am ținut neapărat să felicit echipa portugheză pentru rezultatul obținut, care la urma urmei nu a fost o surpriză, şi să le mulțumesc pentru umilirea rivalei.




Mesajul meu a fost următorul: "Well played, Sporting! Thank you for humiliating our rival. All my respect for your fans. Good luck in Champions League. Força Sporting! Fortza Dinamo!"
Comentariul meu a fost foarte apreciat de fanii celor de la Sporting, însă cum oile sunt peste tot şi au zărit puțin "verde", s-au arătat imediat. Bineînțeles că am fost foarte jignită de fcsbişti, însă cel mai des mi s-a reproşat faptul că nu sunt româncă pentru că nu-mi susțin țara.



Din câte ştiu eu, în data de 23 august în Champions League a jucat FC FCSB cu Sporting, în niciun caz NAȚIONALA ROMÂNIEI! Ori FC FCSB nu înseamnă România! Nici măcar nu e o echipă 100% românească ca să pot spune că "țin cu românii mei". E adevărat că reprezintă România şi dacă ei ar fi câştigat, ar fi crescut coeficientul României. Dar de ce aş susține acea adunătură de oi? De ce aş susține o echipă a căror suporteri sunt nişte criminali? De ce aş susține echipa care se TÂRÂIE pe primele locuri din campionat în fiecare an numai cu arbitri şi cu blaturi? De ce aş susține o echipă cu o asemenea conducere josnică, formată din ciobani, puşcăriaşi, g-y ş.a.m.d.? Dacă ei ar fi câştigat Champions League-ul şi ar fi crescut coeficientul României, cu ce m-ar fi ajutat pe mine? Mi-ar fi dat şi mie din banii câştigați, pentru susținerea acordată? I-aş fi respectat mai mult? M-aş fi reprofilat către FC FCSB? Răspunsul este NU! Aşa că nu văd motivul pentru care i-aş susține în cupele europene.



Ba mai mult de atât, ciobanul turmei şi cei doi ucenici ai săi au apărut la tv în fața unei țări întregi şi au râs în hohote de faptul că Bilbao a eliminat Dinamo din Europa League. Au râs cu poftă de ghinionul pe care l-am avut căzând cu Bilbao şi au fost foarte fericiți de faptul că drumul nostru către UEL s-a încheiat atât de repede. Aici nu mai vorbim despre cât de români suntem?


Şi să nu uităm că acea nulitate a fotbalului românesc numită Mihai Stoica, nu încetează nici acum din a râde împreună cu oile sale pe rețelele de socializare, crezând că acele texte de 50 de bani falşi ne "umilesc", "răzbunându-se" pentru rana lăsată de farsa "Doar Dinamo Bucureşti". Însă uită un aspect: de umilința lor a râs o lume întreagă, însă la "umilințele" lui, behăie doar oile.


Am fost chiar şi întrebată dacă nu mi-e ruşine pentru comentariul pe care l-am lăsat. Nu, nu mi-e ruşine şi nici nu-mi pare rău nicio secundă pentru comentariul lăsat şi prefer să fiu înjurată de toți steliştii din țara asta, dar să fiu sinceră şi să spun că NU am susținut, NU susțin şi NU voi susține  FCSB în ciuda faptului că e o echipă din România, pentru că NU POT, decât să las un comentariu "sunt dinamovist, dar țin cu FC FCSB în UCL/UEL pentru că îmi reprezintă țara", asta pentru câteva mesaje cu "respect" din partea oilor, cum o fac câțiva dintre suporterii dinamovişti. Eu nu am nevoie de respectul lor şi nici nu pot scrie aici ce fac eu cu respectul lor sau mai corect scris PE respectul lor! Sunt româncă, chiar dacă nu susțin  FCSB, echipă a cărei conducere mi-a batjocorit echipa de suflet, iar pentru mine asta a fost destul! Iar acum aştept cu mare drag să felicit şi următoarele adversare ale turmei, pentru victoriile pe care cu siguranță le vor obține în această toamnă.
Prin urmare, nu-mi pot şterge din minte aceste aspecte, să mă pun în fața televizorului şi să strig "Hai steaua" doar pentru că sunt româncă, deoarece dragostea mea pentru Dinamo e mult mai presus decât coeficientul României!!


Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare!
Articol scris de: Nicoleta Huma
sursa photo: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii

  1. Daca ai scrie ca tii cu fcsb pentru ca e o echipa romanesca ,posibil ai primi "respect" de la cateva oi. Dar l-ai pierde pe al nostru,al cainilor. O SINGURA DATA AM TINUT CU ROMANII LA UN MECI AL LOR. DA. AM TINUT CU ROMANII. DE FAPT CU ROMANUL MOTI!!!! Si ce bucurie mi-a facut!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu