Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Toți, o singură ființă!


[starttext]



Fotografia postată de Petrescu Alexandru.





În ciuda meciului dezamăgitor jucat de câini luni seara, Dinamo a reuşit să câştige în fața celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe cu scorul de 1-0, gol transformat de Sergiu Hanca dintr-un penalty clar acordat în minutul 66.



Se pare că echipa nu a reuşit să-şi revină după cele 2 deplasări eşuate la Cluj şi Iaşi, facând şi în această etapă un meci slab, însă de această dată cu puțin noroc am reuşit să câştigăm şi să luăm cele 3 puncte, fiind deocamdată doar pe locul 5 în clasament cu 12 puncte.
Absența unor jucători importanți precum Nedelcearu, Nemec şi Nascimento a făcut ca jocul prestat de echipă să fie unul slab, nesigur, dându-ne încă o dată emoții că am putea pierde al treilea meci consecutiv.
Dinamo a reuşit să domine partida până în minutul 83, moment în care Romera a văzut cartonaşul roşu în urma unui atac dur asupra mijlocaşului Claudiu Herea. Ocaziile au fost tot de partea noastră, dar neştiind să profităm de acestea, tabela a arătat la final doar 1-0, singurul gol al partidei fiind marcat de Sergiu Hanca din penalty.
De această dată nici suporterii nu s-au mai înghesuit să vină pe stadion, meciul având o asistență de aproximativ 1500 de spectatori, iar dacă echipa va mai dezamăgi în continuare, este foarte probabil ca numărul acesta să scadă din ce în ce mai mult.

 Încercăm să le fim alături şi să susținem echipa cât de mult putem în aceste momente, însă pentru mulți dintre noi, toate au o limită, iar asta s-a văzut prin micşorarea numărului de suporteri din peluză în ultimele meciuri (din păcate).


Câinii noştri trebuie să treacă cât mai repede de cele două înfrângeri suferite, le trebuie mai multă concentrare, ambiție, dorință de a câştiga fiecare meci, deoarece mai este puțin timp până la meciul cu marea rivala, FC FCSB, unde o înfrângere nici nu se ia în calcul. 

Trebuie să le arătăm împreună că suntem o echipă, că banii nu fac totul în fotbal şi să îi "servim" încă o dată cu un 3-1, ca să le reamintim că doar CÂINII fac legea şi să îi readucem cu picioarele pe pământ, deoarece unii dintre ei au cam luat-o razna şi nu încetează nicio clipă să râdă atât de noi, cât şi de echipă pe rețelele de socializare, cu nişte postări pe care le consideră amuzante.

 Dar cam asta se întâmplă când primeşti bani pentru a râde la orice prostie spusă de superiorii tăi: ai impresia că tot ce se întâmplă în jurul tău e o glumă la care trebuie să râzi. Însă vom vedea curând cine râde la urmă.


Până atunci, vom avea parte sâmbătă de un meci dificil, aş putea spune, deoarece cu absențe importante în primul 11 şi cu o presiune destul de mare, Dinamo o va înfrunta în cea de-a 8-a etapă a ligii 1 Betano pe echipa antrenată de dinamovistul Claudiu Niculescu, FC Voluntari.


Le urăm succes câinilor noştri şi să ne încânte privirile şi inima cu un spectacol în teren şi o victorie!
Cât despre noi... nu ne rămâne altceva de făcut decât să strângem din dinți, să mergem mai departe pentru că "noi avem în noi PUTERE, lacrimi, zâmbet şi dorință", trebuie să susținem Dinamo necondiționat şi să fim TOȚI, O SINGURĂ FIINȚĂ!



Articol scris de: Nicoleta Huma


sursa photo: www.facebook.com/FCDinamoOfficial
[endtext]

Comentarii