Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cei de la Sporting au petrecut cu galeria lui Dinamo!

[starttext]






Jucătorii celor de la Sporting au avut parte de o vizită surpriză după victoria cu FCSB, scor 5-1. La hotelul la care au fost cazaţi, fotbaliştii lusitani i-au descoperit pe mai mulţi fani ai celor de la Dinamo! Rivalii de moarte ai roş-albaştrilor au sărbătorit astfel nereuşita FCSB de a intra în grupele Champions League. Alături de ei a fost şi fostul fotbalist al „leilor”, Marius Niculae.




Suporterii dinamovişti, echipaţi cu tricouri pe care scria „Doar Dinamo Bucureşti”, care să amintească de „farsa anului în fotbalul mondial”, coregrafia de la meciul de acum un an cu City, s-au pozat cu învingătorii fcsb-ului. În fotografiile obţinute de FANATIK.RO fanii sunt alături de fundaşul Fabio Coentrao şi de antrenorul Jorge Jesus, arătând palma desfăcută, semnul pentru „manita”, cele cinci goluri primite de Niţă.




sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii