Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Patrick Petre a intrat în belele la Sfântu Gheorghe » Mijlocașul, ținta unor atacuri suburbane și xenofobe

[starttext]





FOTO: Gazeta Sporturilor




Patrick Petre, jucător la care Cosmin Contra a renunțat din cauza problemelor disciplinare, e pe cale să intre în alte probleme la Sepsi Sfântu Gheorghe, clubul la care e împrumutat.




Totul a plecat de la meciul direct dintre fosta și actuala echipă a lui Petre, de luni, încheiat 1-0 pentru Dinamo. Patrick a fost integralist, a fost la un pas să înscrie în poarta "câinilor", dar furia fanilor lui Sepsi a fost stârnită dintr-un alt motiv.

Imediat după meci, Patrick Petre s-a dus să salute suporterii lui Dinamo de la Peluza Cătălin Hîldan și de la Peluza Sud, uitând complet de ceremonialul echipei sale, care după fiecare meci merge la galerie pentru a cânta alături de suporteri imnul Ținutului Secuiesc.

FOTO: Gazeta Sporturilor

În imaginile surprinse de Raed Krishan, fotoreporterul Gazetei Sporturilior, se vede clar cum Petre e singurul jucător de la Sepsi care nu se află în fața propriei galerii, ci discutând cu ultrașii lui Dinamo din Peluza Sud.FOTO: Gazeta Sporturilor

Reacția lui Patrick nu a fost trecută cu vederea de susținătorii lui Sepsi. În urma unui articol publicat pe site-ul www.csakfoci.hu, care a preluat fotografiile GSP, mijlocașul de 20 de ani a avut parte de numeroase comentarii extrem de virulente, în care era taxat gestul considerat "profanator" al lui Patrick. "Cap de bastard",  e doar una dintre jignirile la care a fost supus fiul lui Florentin Petre, majoritatea acestora neputând fi reproduse din cauza gravității limbajului utilizat, inclusiv remarce xenofobe.


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii