Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mi-e dor de ei, cei care au luat Cupa!


[starttext]







FC Dinamo București a câștigat Cupa Ligii Adeplast pe 20.05.2017, pentru prima în istoria clubului (și ultima oară, competiția fiind desființată)!




A fost ultimul meci oficial al sezonului competițional 2016-2017, un an fotbalistic în care am regăsit, cu sprijinul suporterilor, drumul spre performanță!
Vorbim mereu de aceleași 33 de trofee în palmares: 18 Campionate, 13 Cupe ale României, două Supercupe! În plus, avem și Cupa Ligii! Vorbim cu patimă despre “o istorie în alb și roșu care ne obligă"!
Mi-e dor de o echipă de start, așa cum era "haita lui Contra" la început: Penedo - Romera, Nedelcearu, Dielna, St. Filip - Busuladzic,  Nistor - Hanca, Palic, Bumba – Nemec, rezerve Cerniauskas, Brănescu, Mahlangu, Rivaldinho, Popa, Petre, Maric, Bawab și Oliva.
Nu mai vreau să văd că la fiecare meci, dacă nu dăm gol în primele 15-30 de minute, stau tot meciul cu sufletul la gură că îl putem pierde. Iar dacă dăm gol, am emoții că nu putem ține de rezultat.
Vreau să cred că vom ridica iar privirea sus și vom merge la victorie la fiecare meci, așa cum ne-a obișnuit antrenorul Contra! Dar adevărat, ne-a obișnuit așa, “dar nu în acest mandat”, ca să citez dintr-un banc!
Așa cum după ce dăm un gol, trebuie să ținem de rezultat, așa dacă echipa a funcționat, trebuia să ținem de jucători, de formula găsită "să jucăm"!
Cine va mai juca fotbal pentru noi, dacă au plecat cam toate valorile pe rând, iar cei rămași nu mai leagă jocul cu cei noi veniți?! Nu mai spun nimic despre "petardele" care au plecat, așa cum au venit, lăsând fum în urma lor!
Mergem încă la stadion, dar nu mai avem răbdare! Și dacă înjurăm pe toată lumea, ce rezolvăm?! Unii așa își găsesc calea să meargă înainte, să susțină echipa! Noi, cei mai optimiști, mai de nerezultat, susținem echipa necondiționat!
Iubim DINAMO din adâncul inimii!
Păcat că profită unii că pentru noi există DOAR DINAMO BUCUREȘTI!


Articol scris de: Ranete Aurora

sursa photo:

[endtext]

Comentarii