Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Boloni și Rednic, luptă la baionetă pentru un fotbalist român

[starttext]










Dorin Rotariu, intrat în dizgrația antrenorului de la Brugge, poate ajunge sub comanda lui Mircea Rednic ori Ladislau Boloni. Cei doi tehnicieni români care activează în campionatul Belgiei și-au arătat interesul pentru fostul jucător al lui Dinamo și o eventuală mișcare în acest sens ar urma să aibă loc în aceste zile.



Aflat în dizgrație la Club Brugge, Dorin Rotariu este în atenția celor doi antrenori români care activează în campionatul Belgiei, Ladislau Boloni și Mircea Rednic. După ce fostul antrenor al lui Dinamo a anunțat că vrea să îl împrumute la Mouscron, ulterior apărând și o ofertă pentru un transfer definitiv, acum a venit rândul lui Ladislau Boloni să forțeze un eventual transfer. Club Brugge nu vrea să-l cedeze definitiv pe Rotariu, încă de pe acum. Echipa de pe Jan Breydel Stadium plănuiește să îl împrumute pentru o jumătate de sezon și să analizeze abia în iarnă situația românului. Ivan Leko, noul antrenor al celor de la Brugge, nu a contat pe serviciile fostului dinamovist în acest sezon și l-a trimis la echipa a doua. Publicația Voetbal Nieuws a notat că Dorin Rotariu este disputat de doi antrenori români care activează în campionatul Belgiei și că pe numele fotbalistului este o ofertă din partea formației Royal Antwerp, pregătită de Ladislau Boloni, acolo unde poate ajunge sub formă de împrumut.

Tehnicianul lui Mouscron a dezvăluit că tânărul jucător nu mai intră în planurile vicecampioanei Belgiei, care e interesată să îl cedeze. Fostul antrenor al lui Dinamo a recunoscut că îl vrea pe Roti şi a şi discutat cu acesta în acest sens. Rednic l-a avut sub comandă pe Rotariu în sezonul 2015-2016, când mijlocaşul ofensiv a avut un randament foarte bun.

"Cluburile discută pentru Rotariu e adevărat, am vorbit și eu cu Roti, dar el nu știe exact ce vrea să facă. Cei de la Brugge au anunțat că antrenorul nu se va baza pe el în acest sezon. Eu îl vreau, e normal pentru că îl cunosc și am nevoie de el la Mouscron", a recunoscut Rednic.



sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii