Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Legendele nu mor niciodata!

[starttext]









Victorie in fata celor de la Voluntari!
O prima repriza cu fotbal putin, dar o repriza secunda mult mai vie din partea baietilor nostri care au facut spectacol. Dinamo devine din ce in ce mai greu de "ucis".



Un public mare care a sustinut o echipa mare.

Simt ca in scurt timp o sa devenim echipa care va face legea in liga 1, pentru ca modul in care echipa se exprima in teren imi da sperante si incredere. A fost un meci in care am vazut FORTA, INSPIRATIE, ATITUDINE si CALITATE.

Pe langa imaginea din tribune care a completat perfect "tabloul" lui Dinamo, un semn divin s-a aratat deasupra suporterilor dinamovisti. Imaginea e plina de insemnatate si l-ar infatisa pe "Unicul Capitan", care ar tine pumnul strans la nivelul capului, asa cum facea mereu cand marca.

Catalin Hildan si-a dat viata pentru culori si este de ani buni singurul impuls care impinge suporterul pe teren, pentru ca a devenit un ideal pentru noi toti.
EL inseamna "spirit de lupta si forta de a ne ridica de jos si a merge mai departe cu capul sus".

A plecat, dar il purtam in inimile noastre ca pe o icoana.

"Hai să le arătăm la ăştia ce înseamnă Dinamo!"- CATALIN HILDAN


Articol scris de: Selina Fîrtea
[endtext]

Comentarii