Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo al lui Badea atacă dur formația lui Negoiță: "Noi suntem Dinamo, avem sigla și palmaresul"

[starttext]










A început nebunia și în "Ștefan cel Mare" odată cu înființarea echipei ACS FC Dinamo București, care va juca începând cu 1 septembrie în Liga a 4-a bucureșteană.




Administratorul societății lui Nicolae Badea, Marius Bacria, susține că adevăratul Dinamo e cel care va evolua în cel de-al patrulea eșalon și nu cel din Liga 1.

"Sigla şi palmaresul, începând de la înfiinţare, ne aparţin. Noi suntem Dinamo. Marca este protejată internaţional, ca să n-avem discuţii cu contestaţii şi mai ştiu eu ce pe plan intern. Să fie clar: noi suntem FC Dinamo. Ei sunt alt club, altă echipă“, a răspuns Bacria pentru Prosport.

ACS FC Dinamo București va începe noul sezon din Liga a 4-a sâmbătă, de la ora 11:00, împotriva Victoriei București, pe stadionul Coresi din Capitală.

"Obiectivul nu e încă stabilit. Vom vedea, dar vă garantez că este o treabă serioasă. Din punctul meu de vedere, în acest moment, proiectul cel mai avansat este al CSA Steaua. Au făcut cantonamente, au echipă bună. Ei sunt favoriţi la promovare. Însă aveţi puţină răbdare, noi nu facem lucrurile de mântuială. Avem în club numai dinamovişti vechi, cu mare experienţă“, a adăugat Bacria pentru sursa citată.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]



Comentarii