Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Salvat de plecarea lui Albin: ”Sper să profit. Când a venit uruguayanul, Contra mi-a zis că sunt alți fotbaliști pe care se bazează”

[starttext]












În fața primei apariții în acest sezon, Thaer Bawab, 32 de ani, spune că este mai mult decât pregătit: ”M-am antrenat chiar mai mult decât ceilalți colegi, doar că-mi lipsește fotbalul adevărat”.




- Thaer, ești pregătit să debutezi în acest sezon pentru Dinamo?
- Eu, da. Sper ca după toată munca și toate antrenamentele pe care le-am făcut să primesc o șansă și să profit în minutele pe care le voi avea pe teren. Eu o să fac tot ce știu și vreau să-mi ajut echipa cu tot ce pot.

- Fizic cum te simți?
- Bine. Cred că m-am pregătit la fel, dacă nu chiar mai mult decât ceilalți colegi. Mi-a lipsit fotbalul pe teren, e altceva decât cel de la antrenamente. E greu când te antrenezi, apoi stai în tribună și te uiți la ceilalți cum joacă.

- Cum e acest sentiment, de fapt, să te uiți la ceilalți cum joacă?
- E greu, sincer, nimănui nu-i place o asemenea situație. E o chestie incomodă, neplăcută, dar acesta e fotbalul, se întâmplă apoi, dacă ai noroc, să ajungi iar în teren, trebuie să dovedești ce poți. Important e să am șansa și să profit de ea. Ca să-i demonstrez lui Mister că se poate baza pe mine.

- Cu Cosmin Contra ai vorbit?
- El a fost sincer și corect cu mine de la început. Când a venit Albin, mi-a zis că sunt alți fotbaliști pe care se bazează. Eu îl apreciez că am vorbit sincer, cu toate că nu mă așteptam la o asemenea situație. Acum a venit această oportunitate și fac tot posibilul să-i demonstrez că sunt bun.

"Cu Sepsi avem nevoie de cele trei puncte, după o perioadă mai puţin bună. Trebuie să le găsim adversarilor punctele slabe și să profităm"
Thaer Bawab, mijlocaș Dinamo



sursa: www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii