Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cosmin Contra are 4 absenți de marcă la meciul cu Sepsi

[starttext]











Atacantul lui Dinamo s-a antrenat separat în ultimele două zile și este incert pentru meciul de mâine cu Sepsi.





Cosmin Contra le-a cerut elevilor săi ca următoarele cinci partide să fie câștigate în linie, dar problemele continuă să apară! După Salomao, Nascimento, accidentați, și Nedelcearu, suspendat, sunt șanse mari ca și cel mai bine cotat atacant din lot, Adam Nemec, să nu joace!

Conform surselor Gazetei, internaționalul slovac a resimțit dureri musculare și s-a antrenat separat în ultimele două zile. Antrenorul "câinilor" a gândit strategia pentru jocul cu Sepsi cu Adam titular și n-a renunțat la idee, astfel că le-a cerut celor din staff-ul medical să facă tot posibilul ca Nemec să fie apt de joc la ora meciului. O decizie clară în privința lui se va lua chiar înainte de startul jocului, când atacantul de 31 de ani va vedea exact dacă a depășit sau nu problemele medicale.

1 gol
și un assist în 6 meciuri a marcat Nemec în acest sezon de Liga 1



sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii