Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cosmin Contra a transmis un mesaj clar către Guvern şi clasa politică care nu adoptă o legislaţie care să încurajeze sportul!

[starttext]




contra





Antrenorul dinamovist spune că marile probleme ale fotbalului românesc pleacă de la nivelul copiilor şi juniorilor.



"Să nu uităm că suntem departe chiar dacă Steaua sau Gigi Becali cumpără ce e mai bun în România. Realitatea o arată. O echipă ca Red Bull Salzburg, cu un sponsor ca Red Bull în spate şi cu o infrastructură extraordinară, a ajuns să dea şapte goluri campioanei României. Steaua, cu cei mai buni jucători cumpăraţi din România, cu milioane de euro date pe aceşti jucători, a luat cinci goluri pe teren propriu. Din păcate, asta e realitatea în România, dar noi nu o vedem. Eu ştiu realitatea pentru că am stat 15 ani în străinătate. Știu diferenţe de mentalitate, de valoare între ceea ce văd eu acum în România şi ceea ce se întâmplă în străinătate. Şi nu mă refer la calitatea jucătorilor, ci la tot ce înseamnă infrastructură, de la copii şi juniori.

Suntem foarte departe. Orice echipă care intră în grupele unei competiţii europene face o performanţă extraordinară. Cum a făcut anul trecut Astra, cum se întâmplă anul acesta cu Steaua, sunt lucruri excepţionale. Trebuie să schimbăm multe în sport, în general şi în fotbal, în particular, ca să ajungem să ne batem cu Sporting Lisabona ori cu Red Bull Salzburg. Înainte, echipele româneşti le dădeau cu terenul în cap celor din Austria sau formațiilor din ţările de pe lângă noi, iar acum nu putem să le facem faţă. Aceasta este diferenţa de investiţii. Atât timp cât se plătesc 75 la sută taxe pe salariul unui jucător, e imposibil ca fotbalul să crească în România. Dacă nu se va schimba ceva de undeva de sus, de la politic, să se dea o lege ca să se schimbe ceva, e foarte greu să ne batem în următorii 10-15 ani cu astfel de echipe. Şi vom cădea din ce în ce mai mult. Vom ajunge să nu mai avem fotbal dacă nu se va schimba ceva", a precizat Contra.


sursa: www.dolce-sport.ro
[endtext]

Comentarii