Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mevlja, transferul carierei! Primul sloven din istoria lui Zenit

[starttext]











Fostul jucător al lui Dinamo, Miha Mevlja, trece printr-o perioadă extraordinară, iar joi a fost luat de Zenit, după ce a impresionat la o altă echipă din Rusia, Rostov, cu care a jucat în grupele Ligii Campionilor.




Cu siguranță, este transferul carierei pentru Mevlja, care a jucat excelent și în tricoul lui Dinamo, între 2015 și 2016, înainte să ajungă la Rostov.

"Agentul meu m-a sunat și mi-a spus de această posibilitate, de a veni la Zenit. Am fost foarte entuziasmat. Sunt încântat să fac parte din această echipă. Vorbesc deja limba rusă și înțeleg destule lucruri, iar nivelul de comunicare este unul bun", a spus Mevlja, primul sloven din istoria lui Zenit.

Fundașul a semnat pe 4 ani cu gruparea din Rusia, care a plătit 8 milioane de euro pentru Mevlja.



Miha Mevlja, care va purta tricoul cu numărul 23 la Zenit, este momentan la naționala Sloveniei, care joacă împotriva Slovaciei și Lituaniei, în preliminariile Mondialului din Rusia.

700.000 de euro a primit Dinamo, în momentul în care Mevlja s-a transferat la Rostov, în urmă cu un an.


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii