Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rocada mare » Contra stă la pândă să-i ia locul lui Daum!

[starttext]




Vasile Miriuță (cu spatele) îi poate lua curând locul lui Contra // FOTO: Raed Krishan





Contra stă la pândă să-i ia locul lui Daum, la Dinamo ar putea fi instalat Vasile Miriuță, care va avea azi o ședință cu conducerea Concordiei pentru rezilierea înțelegerii. "Rezerva" lui Negoiță e Claudiu Niculescu.




Cosmin Contra a băgat spaima în Ionuț Negoiță! Antrenorul de 41 de ani nu mai suportă condițiile de lucru de la Dinamo și amenință cu plecarea. Finanțatorul nu mai agreează nici el "nazurile" lui "Guriță", astfel că e foarte posibil ca ei să meargă pe drumuri diferite în perioada ce urmează după meciurile naționalei.

Conform surselor Gazetei, Negoiță a discutat deja atât cu antrenorul Chiajnei, Vasile Miriuță, cât și cu cel al Voluntariului, Claudiu Niculescu.

Ambii au probleme la cluburile lor și pot demisiona în perioada următoare. Favoritul finanțatorului este Miriuță, iar azi va fi o ședință-fulger, la sediul clubului din Ilfov, pentru a se trage linie.

COMISIOANE ȘI FINI

Gazeta vă prezintă, conform surselor din cadrul clubului ilfovean, motivele care i-au făcut pe cei de la Chiajna să dorească să-l dea afară pe antrenorul favorit să-l înlocuiască pe Contra, Vasile Miriuță:

- rezultatele ardeleanului ce a preluat Chiajna de la Dan Alexa, în etapa a doua, au fost dezastruoase până acum: 0 victorii, 2 egaluri și 5 înfrângeri!

- Chiajna nu obișnuiește să plătească comisioane la transferuri, dar Vasile a insistat pe ideea că jucătorii doriți de el nu pot fi aduși altfel, iar conducătorii au acceptat în speranța unui start de sezon exploziv.

- Spehar a fost adus împrumut de la CFR la cerința expresă a lui Miriuță și are un salariu lunar de 4.000 de euro, pe care Chiajna îl plătește integral. Până acum, acesta a jucat doar 100 de minute în două partide, cu toate că are unul dintre cele mai mari salarii din lotul Concordiei.

- Feussi a fost adus înapoi din Franța și i s-a făcut un nou contract la insistențele tehnicianului. Cu toate că cei din conducere au refuzat în primă fază, Vasile a insistat pentru că fundașul de bandă e impresariat de finul său, Florin Vulturar.

- Drăghia este al doilea portar după Bălgrădean, fără să i se acorde vreo șansă lui Caparco. Și el e impresariat de finul Vulturar.

- Miriuță a început să dea ordine angajaților Concordiei, deși aceștia nu fac parte din staff-ul antrenorului, ci din echipa administrativă. Asta i-a enervat pe conducătorii clubului

 "Dacă vine o ofertă de la FRF, sunt dispus să mă așez la masa negocierilor. Vom mai vedea ce va fi până atunci" Cosmin Contra

"Nu e adevărat că m-am certat cu Negoiță, sunt doar zvonuri aruncate de Gazeta Sporturilor. Am lucrurile foarte bine structurate în contract și voi vedea dacă rămân sau nu când se va apropia datele la care trebuie făcute lucrurile. S-a făcut la început ce s-a promis, să vedem mai departe ce se întâmplă" Cosmin Contra

- "Încercăm să aducem jucători, dar nu e simplu când avem un plafon salarial. Impresarii cer și ei comisioane mari, fotbaliștii vor salarii de 20-25.000 de euro, nu e simplu" Cosmin Contra



sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii