Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Încă un jucător pleacă de la Dinamo! Cosmin Contra a recunoscut tot: "Își caută echipă!"

[starttext]




Foto: Cristi Preda







Venit în iarnă la Dinamo, atacantul Thaer Bawab joacă tot mai rar, iar Cosmin Contra a anunțat planurile vârfului iordanian, care a jucat și la FCSB.




Atacantul de 32 de ani știe că nu mai are nicio șansă să evolueze pentru Dinamo.

"Bawab își caută și el echipă, pentru că vrea ca la 30 de ani să joace mai mult. Dar deocamdată nu și-a găsit nimic. Acum acceptă statutul pe care îl are la echipă, se antrenează foarte bine", a zis Cosmin Contra la TV Digi Sport.

Pe lângă evoluțiile dezamăgitoare, Bawab are și unul dintre cele mai mari salarii din lot, câștigând 9.000 de euro lunar.

...despre alte plecări: "Dacă nu mi se accidentează jucătorii importanți, nu ar trebui să avem emoții cu play-off-ul. Din păcate, dacă mi se accidentează 2-3 oameni buni, trebuie să mă bazez pe copii care nu sunt pregătiți să joace acum în Liga 1. Încă stau cu teama că mai poate pleca cineva. O ofertă poate veni până când se închide perioada de transferuri".

62 de minute
a jucat Bawab în acest sezon la Dinamo, toate în partida cu Sepsi, 1-0

20 de minute
a jucat în medie Bawab în ediția de primăvară


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii