Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Selecționerul naționalei U18 Florin Bratu a vorbit despre situația de la Dinamo

[starttext]





FOTO: Cristi Preda





Selecționerul naționalei U18 Florin Bratu a vorbit despre situația de la Dinamo, unde Cosmin Contra se gândește să părăsească echipa din cauza condițiilor pe care le are în acest moment, nefiind îndeplinite condițiile puse în vară, când și-a prelungit contractul.




"Sper să nu plece Contra. El a făcut o treabă foarte bună în sezonul trecut. Acum are ceva fluctuații, dar probabil are și el circumstanțe.

Consider că are puterea să gestioneze bine lucrurile și să încerce cu toate puterile pe care le are să se țină aproape de pluton. Trebuie să prindă play-off-ul.

Cu ambiția lui fantastică poate duce Dinamo între primele 3 din Liga 1. La nivel de lot eu cred că Dinamo acolo se poate clasa", a zis Bratu pentru TV Dolce Sport.


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii