Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Salariu de vedetă » Dinamo i-a mărit leafa lui Steliano Filip. "Câinii" și-au încălcat principiile pentru el

[starttext]





foto: Alex Nicodim, GSP



Dinamo i-a mărit leafa lui Filip, care a devenit al doilea cel mai bine plătit jucător, după slovacul Nemec.




Steliano Filip a ratat la mustață transferul la Dinamo Kiev, unde ar fi câștigat de zece ori mai mult decât în Ștefan cel Mare. Speriați că fundașul stânga în vârstă de 23 de ani nu va mai da același randament, dezamăgit de ratarea transferului, oficialii lui Dinamo l-au chemat ieri la discuții pe Steliano pentru a-i mări salariul.

4 goluri
în 117 meciuri a marcat Filip all-time în Liga 1

"Injecția" de moral este una substanțială: salariul lunar a crescut de la 4.500 € la 10.000 €, plus alte bonusuri de performanță. Adică cu 1.000 € mai puțin decât încasează cel mai bine plătit dinamovist, Adam Nemec. Mai mult, oficialii lui Dinamo și-au încălcat principiile și nu i-au cerut lui Filip să semneze o prelungire a contractului scadent în vara lui 2019, așa cum au făcut în alte cazuri când au oferit măriri salariale.

1,4 milioane €
valorează Filip, conform transfermarkt.de

Directorul general Adrian Mutu a purtat mai multe discuții cu Steliano și i-a promis încă de la sfârșitul sezonului trecut că va încerca să îl pună căpitan, dar și că îl va convinge pe Ionuț Negoiță să îi dea mai mulți bani, în cazul în care el nu va fi vândut în această vară.



sursa: www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii