Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Marius Niculae: "Sporting are nevoie disperată de calificare"

[starttext]





marius niculae





"Problemă mare pentru Dică. Sporting e obișnuită cu presiunea, cu vacarmul din tribune, FCSB, nu prea. În meciul tur, au jucat foarte organizat, au stat pe două linii foarte bine, fără să le dea spații celor de la Sporting. Cu asta i-a surprins. Portughezii sunt foarte buni pe viteză, sunt agresivi, și doar așa, cu două lunii, poți să îi închizi.




Sporting are nevoie disperată să ajungă în Champions League. Pe bancă va sta președintele, Bruno de Carvalho, iar asta va cântări foarte mult. Președintele va pune mare presiune pe ei, plus că, față de meciul tur, vor juca mult mai serios, și vor da tot pentru a se califica. Va fi un alt meci față de cel din tur", a declarat Marius Niculae la Dolce Sport.

Fost jucător la Sporting Lisabona, Marius Niculae a fost prezent în Portugalia la meciul tur, ține legătura cu oamenii din staff-ul lui Sporting, iar acum, el le face ședearea mai ușoară la București, pentru că cei de la Sporting nu cunosc limba română și nici orașul.


sursa: www.dolce-sport.ro
[endtext]

Comentarii