Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Adrian Mihalcea e îngrijorat, Dinamo are 9 jucători la final de contractAdrian Mihalcea, antrenorul lui DInamo, e îngrijorat din cauza faptului că mulți fotbaliști esențiali sunt la final de contract și ar putea decide să plece.


Dinamoviștii vor fi testați vineri și sâmbătă, apoi vor intra în cantonament la Săftica pentru a pregăti reluarea campionatului. Roș-albii au investit până acum peste 6.000 de euro pe testele COVID-19, oficialii au transmis că vor mai achiziționa dacă va fi nevoie, ei alegând unele produse în Germania, care în România se vând la 84 de lei bucata. Plus un termometru cu infraroșu ce-ți spune temperatura corpului într-o secundă.

Dinamo are 9 jucători la final de contract
Adrian Mihalcea a ținut permanent legătura cu jucătorii săi în ultimele săptămâni, mai ales cu Ante Puljic, Mattia Montini, Filip Mrzljak, Ioan Filip, Kristian Kostrna, Szabolcs Kilyen, Mamoutou N'Diaye, Ionuț Șerban și Robert Moldoveanu, care sunt în ultimele luni de contract. Sunt fotbaliști importanți, care nu se știe dacă vor continua la Dinamo, nu neapărat că nu vor ei. 

Puljic, Filip, Kostrna și Mrzljak vor să extindă, depinde în ce condiții financiare, mai ales că ar vrea salarii de peste 10.000 de euro!â"Eu am transmis conducerii că am nevoie de absolut toți. Și acum, și-n viitorul sezon. Vreau să fim uniți. Acum, nu depinde doar de mine, să vedem ce vrea și, mai ales, ce poate conducerea clubului", a explicat Mihalcea pentru Gazeta Sporturilor. 

„De vineri ieşim din starea de urgenţă, ar trebui să revenim la normal cu salariile, trebuie să ne mai vireze nişte bani. E greu să apelăm mereu la suporteri"
Ioan Filip, mijlocaș Dinamo

sursa: www.gsp.ro

Comentarii