Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cum a renunțat Danciulescu la prima promisă de Negoiță

Ionel Dănciulescu a povestit unele detalii neverosimile de la Dinamo"Vorbeam de banii pe care i-am pierdut și de cum văd eu lucrurile în relația cu Dinamo. Intrasem în play-off, iar Adi Mutu m-a întrebat de ce eu n-am prime de joc. A vorbit el să mi se facă prime de joc pe perioada play-off-ului. 

Se adunaseră vreo 9.400 de euro la final de an. După ce am câștigat Cupa Ligii și am terminat pe locul 3, oamenii nu știau cum să-mi spună că sunt prea mulți bani de plătit. Tot eu m-am dus la domnul Negoiță și i-am zis să-mi dea cât considere. Când s-a tras linie, mi-a dat 4.000. Așa e Dănciulescu în relația cu Dinamo, așa va fi mereu cu acest club!”, a spus Dănciulescu, la GSP Live.

sursa: www.gsp.ro


Comentarii