Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Dan Nistor nu vrea să audă de faliment la Dinamo: „Ar fi un dezastru. Se va găsi cineva potent financiar”
Liderul lui Dinamo din ultimii ani, Dan Nistor, acum la Universitatea Craiova, continuă să spere că Dinamo se va salva de la faliment, deși situația financiară în care se află clubul dinamovist este una precară, pe timp ce trece.
După ce suporterii, prin eforturile lor uriașe, au reușit să strângă cei 180.000 de euro pentru a obține licența pentru sezonul următor, discuția s-a mutat asupra plății salariilor restante, neachitate din luna ianuarie. De această a doua sarcină urmează să se ocupe viitorii finanțatori ai lui Dinamo, care întârzie să apară, deși Ionuț Negoiță a declarat că se află în discuții avansate cu un fond de investiții spaniol
Dan Nistor speră ca preluarea formației din „Ștefan cel Mare” să se producă într-un timp cât mai scurt posibil pentru a evita falimentul.


În cele din urmă se va găsi cineva potent financiar să cumpere Dinamo, să fie totul ca înainte, să nu mai fie discuţii şi aceste poveşti.

„Ar fi un dezastru ca Dinamo să dea faliment şi să retrogradeze în Liga a doua”, a declarat Nistor pentru Antenasport.


sursa foto: www.gsp.ro
sursa: www.prosport.ro


Comentarii