Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dan Nistor nu vrea să audă de faliment la Dinamo: „Ar fi un dezastru. Se va găsi cineva potent financiar”
Liderul lui Dinamo din ultimii ani, Dan Nistor, acum la Universitatea Craiova, continuă să spere că Dinamo se va salva de la faliment, deși situația financiară în care se află clubul dinamovist este una precară, pe timp ce trece.
După ce suporterii, prin eforturile lor uriașe, au reușit să strângă cei 180.000 de euro pentru a obține licența pentru sezonul următor, discuția s-a mutat asupra plății salariilor restante, neachitate din luna ianuarie. De această a doua sarcină urmează să se ocupe viitorii finanțatori ai lui Dinamo, care întârzie să apară, deși Ionuț Negoiță a declarat că se află în discuții avansate cu un fond de investiții spaniol
Dan Nistor speră ca preluarea formației din „Ștefan cel Mare” să se producă într-un timp cât mai scurt posibil pentru a evita falimentul.


În cele din urmă se va găsi cineva potent financiar să cumpere Dinamo, să fie totul ca înainte, să nu mai fie discuţii şi aceste poveşti.

„Ar fi un dezastru ca Dinamo să dea faliment şi să retrogradeze în Liga a doua”, a declarat Nistor pentru Antenasport.


sursa foto: www.gsp.ro
sursa: www.prosport.ro


Comentarii