Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Prunea: "O să fac un apel, să ne facem meseria până la capăt"
EXCLUSIV | "Trebuie să ne facem temele, nu e de joacă!" Florin Prunea, despre reluarea antrenamentelor în Liga 1: "O să fac un apel, să ne facem treaba până la capăt"Florin Prunea (52 de ani) a vorbit, pentru Telekom Sport, despre pregătirile pe care trebuie să le facă Dinamo înainte de reluarea antrenamentelor. Klaus Iohannis, preşedintele României, a anunţat, luni, că sportivii de performanţă îşi vor putea relua activitatea după 15 mai, când se termină starea de urgenţă. Preşedintele lui Dinamo a vorbit despre situaţia echipei şi despre ce măsuri trebuie luate înainte de a reîncepe activitatea.


Niciun jucător de la Dinamo n-a plecat din România pe timpul pandemiei de COVID-19, astfel că niciun fotbalist nu va trebui să stea în carantină 14 zile. Florin Prunea e conştient că unele echipe au furat startul pregătirilor şi a spus că va face un apel la jucători să fie profesionişti, chiar dacă au fost băgaţi în şomaj tehnic.

"Urmează să discut cu antrenorii şi să vedem exact, trebuie să ne facem temele, nu e de joacă. Începem, dar ce e mai important în această perioadă e să-i avem pe jucători şi pe toţi cei din staff, care vor fi acolo, să fie sănătoşi, să-şi desfăşoare activitatea normal. Sunt multe chestiuni de pus la punct, de aceea până la reunirea echipei trebuie să le rezolvăm.

Testele se fac fără probleme, sunt clinici private care le pot face. Nu va fi simplu, e vorba despre un efort financiar destul de mare. Suntem un caz noi şi încă patru echipe care avem baze de pregătire şi unde e circuit închis, nu intră nimeni, deci o să fie mai simplu. După ridicarea stării de urgenţă, suntem un caz fericit, nimeni n-a părăsit ţara, majoritatea sunt acasă. Pe data de 15, când se va ridica starea de urgenţă, ei se vor prezenta, vor primi documente că sunt în interes de serviciu şi nu vor fi probleme.

De la UEFA sunt câteva milioane de euro de ajutorare pe problema COVID 19, toţi aceşti bani ar trebui să meargă către cluburi, şi nu către salariile angajaţilor FRF pentru că sunt bani care vin strict pentru acest lucru.

Au fost şi echipe care n-au respectat ce s-a spus, au furat startul, dar e problema lor, dar şi probleme la nivel moral. Jucătorii şi antrenorii care au suferit diminuări substanţiale, unii în şomaj tehnic, alţii li s-au suspendat contractele, va fi foarte greu pentru antrenori să lucreze cu jucătorii nemulţumiţi", a spus Florin Prunea, pentru Telekom Sport.


 
Prunea: "O să fac un apel, să ne facem meseria până la capăt"
Preşedintele lui Dinamo e conştient că niciunui jucător nu i-a convenit faptul că a fost băgat în şomaj tehnic şi că antrenorului Adi Mihalcea îi va fi greu să lucreze cu jucători nemulţumiţi, astfel că va face un apel la profesionalismul fotbaliştilor pentru a-şi face treaba până la capăt. Dinamo e într-o situaţie grea în clasament, fiind al treilea an consecutiv în care joacă în playout. "Câinii" sunt pe locul 10 în clasamentul playout-ului, cu 17 puncte.

"O să fac un apel la băieţi să ne facem meseria până la capăt. Suntem profesionişti, trebuie să ne facem datoria şi să nu ne facem de râs. Trebuie să ne respectăm, fiecare, antrenor, copnducător, jucător, să facem ce depinde de noi. Avem două obiective, finala Cupei României, pe care dorim să o jucăm şi să o căştigăm şi problema campionatului care nu e rezolvată, aţi văzut ce e acolo jos, diferenţa de puncte e mică", a mai spus Florin Prunea, pentru Telekom Sport.

sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii