Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Prunea: "O să fac un apel, să ne facem meseria până la capăt"








EXCLUSIV | "Trebuie să ne facem temele, nu e de joacă!" Florin Prunea, despre reluarea antrenamentelor în Liga 1: "O să fac un apel, să ne facem treaba până la capăt"



Florin Prunea (52 de ani) a vorbit, pentru Telekom Sport, despre pregătirile pe care trebuie să le facă Dinamo înainte de reluarea antrenamentelor. Klaus Iohannis, preşedintele României, a anunţat, luni, că sportivii de performanţă îşi vor putea relua activitatea după 15 mai, când se termină starea de urgenţă. Preşedintele lui Dinamo a vorbit despre situaţia echipei şi despre ce măsuri trebuie luate înainte de a reîncepe activitatea.


Niciun jucător de la Dinamo n-a plecat din România pe timpul pandemiei de COVID-19, astfel că niciun fotbalist nu va trebui să stea în carantină 14 zile. Florin Prunea e conştient că unele echipe au furat startul pregătirilor şi a spus că va face un apel la jucători să fie profesionişti, chiar dacă au fost băgaţi în şomaj tehnic.

"Urmează să discut cu antrenorii şi să vedem exact, trebuie să ne facem temele, nu e de joacă. Începem, dar ce e mai important în această perioadă e să-i avem pe jucători şi pe toţi cei din staff, care vor fi acolo, să fie sănătoşi, să-şi desfăşoare activitatea normal. Sunt multe chestiuni de pus la punct, de aceea până la reunirea echipei trebuie să le rezolvăm.

Testele se fac fără probleme, sunt clinici private care le pot face. Nu va fi simplu, e vorba despre un efort financiar destul de mare. Suntem un caz noi şi încă patru echipe care avem baze de pregătire şi unde e circuit închis, nu intră nimeni, deci o să fie mai simplu. După ridicarea stării de urgenţă, suntem un caz fericit, nimeni n-a părăsit ţara, majoritatea sunt acasă. Pe data de 15, când se va ridica starea de urgenţă, ei se vor prezenta, vor primi documente că sunt în interes de serviciu şi nu vor fi probleme.

De la UEFA sunt câteva milioane de euro de ajutorare pe problema COVID 19, toţi aceşti bani ar trebui să meargă către cluburi, şi nu către salariile angajaţilor FRF pentru că sunt bani care vin strict pentru acest lucru.

Au fost şi echipe care n-au respectat ce s-a spus, au furat startul, dar e problema lor, dar şi probleme la nivel moral. Jucătorii şi antrenorii care au suferit diminuări substanţiale, unii în şomaj tehnic, alţii li s-au suspendat contractele, va fi foarte greu pentru antrenori să lucreze cu jucătorii nemulţumiţi", a spus Florin Prunea, pentru Telekom Sport.


 
Prunea: "O să fac un apel, să ne facem meseria până la capăt"
Preşedintele lui Dinamo e conştient că niciunui jucător nu i-a convenit faptul că a fost băgat în şomaj tehnic şi că antrenorului Adi Mihalcea îi va fi greu să lucreze cu jucători nemulţumiţi, astfel că va face un apel la profesionalismul fotbaliştilor pentru a-şi face treaba până la capăt. Dinamo e într-o situaţie grea în clasament, fiind al treilea an consecutiv în care joacă în playout. "Câinii" sunt pe locul 10 în clasamentul playout-ului, cu 17 puncte.

"O să fac un apel la băieţi să ne facem meseria până la capăt. Suntem profesionişti, trebuie să ne facem datoria şi să nu ne facem de râs. Trebuie să ne respectăm, fiecare, antrenor, copnducător, jucător, să facem ce depinde de noi. Avem două obiective, finala Cupei României, pe care dorim să o jucăm şi să o căştigăm şi problema campionatului care nu e rezolvată, aţi văzut ce e acolo jos, diferenţa de puncte e mică", a mai spus Florin Prunea, pentru Telekom Sport.





sursa: www.telekomsport.ro









Comentarii