Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Un fost campion cu Dinamo, dezamăgit de situația în care se află „câinii”

Campion în Liga I și de două ori câștigător al Cupei României cu Dinamo, fostul stoper Bogdan Onuț este dezamăgit de nivelul la care a ajuns echipa din Ștefan cel Mare. Aflat de șapte ani în Statele Unite, unde antrenează mai multe grupe de copii la clubul Dynamo Houston, Onuț, 43 de ani, spune că nu se aștepta ca Dinamo să ajungă atât de jos.


„Nu e frumos să vorbești din afară, nu mai suntem implicați acolo, dar o părere putem să ne spunem. Foarte grea situația de acolo, situația s-a înrăutățit de câțiva ani, 6-7 ani. Dinamo nu mai este Dinamo care a fost odată. Dinamo are un regres în fotbalul românesc, a dispărut foarte mult din fotbalul european. Este regretabil! Dacă aș putea să ajut cu ceva, cu mare plăcere.


Nu îmi place situația în care este Dinamo, aș dori ca oamenii implicați în acest proiect să poată să ducă echipa acolo unde îi este locul, iar această echipă să fie din nou pe buzele unor oameni din străinătate, din fotbalul mondial. Știm bine, înainte se vorbea de Dinamo, Steaua, Rapid ca de niște forțe. Acum, din păcate și Rapid și Dinamo au probleme. Nu mă așteptam să ajungă atât de jos, nimeni nu se aștepta”, a declarat pentru ProSport Bogdan Onuț, care între anii 2000 și 2003 a bifat 71 de meciuri la Dinamo, echipă pentru care a marcat 7 goluri.

Fostul stoper cu aproape 300 de meciuri în prima ligă pentru Petrolul Ploiești, Dinamo București, Politehnica Iași și Farul Constanța a adăugat că nu concepe ca Dinamo să joace în liga secundă, catalogând o astfel de posibilitate drept ”foarte rușinoasă”: „Nu știu care sunt reacțiile oamenilor care lucrează acolo acum, nu știu ce vor să facă din acest club, dar Dinamo nu merită să fie acolo. Nu știu dacă sunt în măsură să dau eu un mesaj pentru cei de acolo, personal îi respect pe toți cei care au investit la Dinamo.

Domnul Negoiță este încă patronul lui Dinamo, mai mult ca sigur dânsul a investit și a ținut echipa în viață, probabil că încearcă să rezolve această problemă prin aducerea unui alt investitor. Ar fi rușinos ca Dinamo să cadă în Liga a doua. Nu rușinos, foarte rușinos! Niciodată nu mi-am imaginat Dinamo în Liga a 2-a. Sper din tot sufletul să nu se ajungă în această situație”.

Antrenează grupe de copii la Dynamo Houston
Stabilit de mai mulți ani în Statele Unite, Bogdan Onuț antrenează în prezent grupe de copii la Dynamo Houston, un club care oferă condiții de excepție pentru cei mici. De altfel, fostul fotbalist născut la Ploiești este de părere că soccer-ul prinde tot mai mult teren peste ocean.


„Acum antrenez patru grupe de copii la Dynamo Houston, un club foarte mare în Texas, cu renume în Major League Soccer (MLS). Este un club cu foarte mulți copii, peste 10.000, iar fotbalul este în plină dezvoltare aici. Fotbalul din America este zi de zi la un nivel mai înalt. În 5-10 ani, fotbalul din America va deveni o forță mondială.

Copiii din America beneficiază de condiții fantastice, dar și noi, ca antrenori. Clubul oferă terenuri, condiții, echipament, avem peste 50-60 de terenuri de antrenament, baze sportive foarte multe și bine amenajate cu terenuri sintetice și de iarbă, nocturnă. Când ai astfel de condiții, fotbalul se dezvoltă rapid, iar copiii vin din urmă”.

Fiul cel mare joacă la Academia Hagi
În vârstă de 17 ani, Cezar Onuț, fiul cel mare al fostului fotbalist joacă în România, la Academia Gheorghe Hagi. „Cezar are 17 ani și de anul trecut domnul Gheorghe Hagi și staff-ul său l-au plăcut foarte mult. El a fost într-o vacanță în România, a avut posibilitatea să meargă să dea probe, a reușit și de un an se pregătește și joacă pentru grupa Under 17, copii născuți 2003. Mă bucur că este la un club profesionist, cu oameni profesioniști”, a punctat Bogdan Onuț.

Are încredere în Rădoi și Adi Mutu
Fostul fundaș central este încrezător că Mirel Rădoi și Adrian Mutu pot duce echipele naționale la EURO: ”Ca foști fotbaliști, nu avem decât să-i susținem pe Mirel Rădoi și Adrian Mutu. Trebuie să susținem orice antrenor indiferent de numele lui și să respectăm orice antrenor care este pus la echipa națională. Să avem răbdare, asta am învățat în Statele Unite, să avem răbdare, să muncim, să fim împreună și să nu dezbinăm. Și dacă și suporterii vor fi alături, când toți tragem la același obieciv, totul va merge bine”.
sursa foto: www.telekomsport.ro
Comentarii