Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cristi Borcea nu se gândește să revină alături de "câini"

cristi borcea


Cristi Borcea a fost întrebat dacă se gândește să ajute Dinamo în acest moment, pentru că situația este de-a dreptul critică, însă fostul patron nu se gândește să revină alături de "câini".

Omul de afaceri Cristi Borcea spune că se gândește numai la familie și nu vrea să se mai implice în fotbal: "Nuuu! Răspunsul meu e cât se poate de clar. Familia e cea mai importantă pentru mine acum, dacă s-ar face un top 10, ar ocupa primele 10 locuri, apoi revin alte lucruri sau idei.

Nu mă interesează decât să-mi dedic viața familiei, nu mă mai interesează fotbalului absolut deloc. Mi-au ajuns lipsa recunoștinței și cei 5 ani și jumătate pierduți din cauza lui Dinamo! Le urez succes fanilor, tuturor dinamoviștilor, dar nu mă mai interesează fotbalul absolut deloc. Am vrut să ajut cândva...", a spus Cristi Borcea, pentru Gazetă.

Primele reacții din vestiarul lui Dinamo, după anunțul lui Negoiță: ”Ferească Dumnezeu să retrogradăm”
La fel ca și oficialii Florin Prunea și Ionel Dănciulescu, și jucătorii lui Dinamo cred că Ionuț Negoiță va salva clubul în cazul în care nu se vor strânge banii necesari pentru obținerea licenței, aproape 180.000 de euro.


”Eu cred că domnul Negoiță iubește Dinamo și nu o să fie probleme pentru licență. Sper că o să se rezolve cât mai repede chestia asta cu licența”, a spus tânărul Robert Moldoveanu, la Fotbal Club. Acesta a fost completat de colegul său, Ricardo Grigore.

”Nu ne gândim. Ne afectează pentru că ne dă o oarecare teamă acest subiect. Dinamo are atâția fani, este iubită în toată țară. Sperăm să vină cineva care să salveze Dinamo. Este o situație delicată, cum a spus și domnul Negoiță, trebuie să vină cineva potent financiar.

Ferească Dumnezeu să retrogradăm, nu cred că se va întâmpla așa ceva vreodată la Dinamo. Oamenii care iubesc Dinamo ar trebui să vină și să ajute clubul pentru că nu e de joacă”, a spus fundașul dinamovist.

Grigore: ”E nevoie de mai mulți bani, nu doar 180.000 de euro”
Grigore nu ia în calcul falimentul clubului, cel mai ”negru” scenariu pentru dinamoviști: ”Mai sunt câteva săptămâni pentru licență. Unii jucători ar putea să-și depună memorii. Ar fi păcat să se întâmple cu Dinamo ce s-a întâmplat cu celelalte echipe de tradiție.

Mai rămăsese o lună, acum se fac trei. Sper că vom primi salariile, dar în primul rând sper să luăm licența. E cam delicată treaba.

Am înțeles că dacă vom avea banii de licență vom plăti licența și abia apoi să se plătească salarii. E nevoie de mai mulți bani, nu doar 180.000 de euro și trebuie să vină cineva potent financiar pentru că nu e de joacă”, a mai spus internaționalul U21.

Ionuț Negoiță: ”Dacă nu vine cineva clubul falimentează”
Afaceristul de la RIN dă și un termen de 20 de zile pentru un eventual cumpărător dispus să preia clubul care are șanse importante să câștige Cupa României în acest sezon.

"Au apărut oferte din partea unor personaje mai puţin serioase, multe variante, arabi, indieni, nu au fost chiar toate naţiile... Nu a fost niciuna serioasă dacă nu a luat nimeni echipa.

Mai sunt 20 de zile până la termenul limită, dacă nu vine cineva clubul falimentează. De data asta nu salvez clubul, le-am zis tuturor că nu glumesc acum.

Suporterii reprezintă singura soluţie fezabilă, restul s-au băgat în seamă. Cei care s-au dat pricepuţi si dinamovişti acum sunt ca iepurii!”, a mai spus Ionuţ Negoiţă la emisiunea Fotbal Club.

Dinamo, la 3 puncte de retrogradare
În acest moment, după 26 de etape jucate din sezonul regulat și două din play-out, Dinamo se află la doar 3 puncte de retrogradare, situație în care nu s-a mai aflat niciodată.

În plus, din cauza stării de urgență provocată de coronavirus, jucătorii au acum contractele suspendate de luni. Astfel, "câinii" ar putea să încaseze doar câte 2.340 de lei pe lună, pe durata stării de urgență, potrivit Guvernului.

Între timp, Ionuț Negoiță trebuie să facă cumva să le achite jucătorilor salariile restante. Pe 15 aprilie se împlinesc 3 luni de restanțe salariale.

sursa: www.digisport.ro

Comentarii