Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Ionuț Negoiță dezvăluie că tranzacția cu fondul de investiții spaniol are șanse mici de concretizare







Suporterii lui Dinamo / Foto: Sport Pictures







Ionuț Negoiță dezvăluie că tranzacția cu fondul de investiții spaniol are șanse mici de concretizare și îi invită pe suporteri să preia pachetul majoritar de acțiuni.


Patronul de la Dinamo anunță că proiectul socios ”Doar Dinamo București, care deține 10% din club, a finanțat clubul în ultima perioadă, dar nu a vrut să preia pachetul majoritar de acțiuni, în speranța că echipa va fi cumpărată de un alt investitor.

Ionuț Negoiță, invitație pentru suporterii lui Dinamo
”Lucrurile nu sunt deloc aproape de a fi rezolvate cu spaniolii. Noi am făcut toate eforturile, am furnizat toate documentele, am lăsat de dragul de a fi bine, dar, între timp, ei vor și mai multe chestiuni. Unele dintre ele nu pot fi nici măcar tehnic implementate.

Le-am spus colegilor mei să stea de vorbă, să informeze reprezentanții suporterilor, care sunt acționari. Fotbalul e pentru suporteri, nu pentru mine, ei s-au implicat, ei au fost finanțatorii clubului în ultima perioadă.


Am căzut de acord cu suporterii pentru cedarea acțiunilor, dar ei au zis să punem pe stand-by tranzacția, în speranța că va veni un investitor. Ei vor fi informați despre condițiile care li se impun, dacă acceptă, eu cedau contra sumei de un leu restul de acțiuni.

Sunt informați, se lucrează la un plan de austeritate pentru perioada următoare, până când va apărea, știu eu, o minune. Sunt datorii de 3.000.000 de euro, ar trebui să vină cineva care măcar să acopere datoriile.

Dacă nu, trebuie să facă eforturi în continuare și să ajungă la cei 10.000 de membri, dar este probabilitatea să moară pacientul între timp. Suporterii s-au mișcat foarte bine, pasul următor acesta ar fi, să preia pachetul majoritar de acțiuni, cam aceasta este singura variantă pentru Dinamo, din păcate. Aștept să văd reacția lor”, a declarat Ionuț Negoiță, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.




sursa: www.digisport.ro




Comentarii