Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | Ionuț Negoiță dezvăluie că tranzacția cu fondul de investiții spaniol are șanse mici de concretizareSuporterii lui Dinamo / Foto: Sport PicturesIonuț Negoiță dezvăluie că tranzacția cu fondul de investiții spaniol are șanse mici de concretizare și îi invită pe suporteri să preia pachetul majoritar de acțiuni.


Patronul de la Dinamo anunță că proiectul socios ”Doar Dinamo București, care deține 10% din club, a finanțat clubul în ultima perioadă, dar nu a vrut să preia pachetul majoritar de acțiuni, în speranța că echipa va fi cumpărată de un alt investitor.

Ionuț Negoiță, invitație pentru suporterii lui Dinamo
”Lucrurile nu sunt deloc aproape de a fi rezolvate cu spaniolii. Noi am făcut toate eforturile, am furnizat toate documentele, am lăsat de dragul de a fi bine, dar, între timp, ei vor și mai multe chestiuni. Unele dintre ele nu pot fi nici măcar tehnic implementate.

Le-am spus colegilor mei să stea de vorbă, să informeze reprezentanții suporterilor, care sunt acționari. Fotbalul e pentru suporteri, nu pentru mine, ei s-au implicat, ei au fost finanțatorii clubului în ultima perioadă.


Am căzut de acord cu suporterii pentru cedarea acțiunilor, dar ei au zis să punem pe stand-by tranzacția, în speranța că va veni un investitor. Ei vor fi informați despre condițiile care li se impun, dacă acceptă, eu cedau contra sumei de un leu restul de acțiuni.

Sunt informați, se lucrează la un plan de austeritate pentru perioada următoare, până când va apărea, știu eu, o minune. Sunt datorii de 3.000.000 de euro, ar trebui să vină cineva care măcar să acopere datoriile.

Dacă nu, trebuie să facă eforturi în continuare și să ajungă la cei 10.000 de membri, dar este probabilitatea să moară pacientul între timp. Suporterii s-au mișcat foarte bine, pasul următor acesta ar fi, să preia pachetul majoritar de acțiuni, cam aceasta este singura variantă pentru Dinamo, din păcate. Aștept să văd reacția lor”, a declarat Ionuț Negoiță, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.
sursa: www.digisport.ro
Comentarii