Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andone: "Din vina noastră s-au luat golurile, nu din cauza arbitrilor!". Înţepături spre oficială: "Jucătorii noştri vin din Liga a 2-a"

[starttext]









Gazdele au condus cu 2-0 campioana, iar rezultatul părea previzibil, în condiţiile în care Junior Morais a fost eliminat (57). Însă finalul a fost unul total neaşteptat: Cristian Săpunaru a redus din handicap dintr-o lovitură liberă, la care se pare că mingea nu a trecut linia porţii (82), iar Viorel Nicoară a adus remiza (90+5), dintr-un penalty acordat uşor de arbitru.

Chiar dacă avea toate motivele să pună tunurile pe arbitri, Andone a avut un discurs extrem de fair-play, asumându-şi greşelile. Elevii săi ar fi trebuit să interpreteze o cu totul altă partitură tactică, în condiţiile în care aveau 2-0 şi un om în plus.

"Din vina noastră s-au luat cele două goluri. Nu discut despre greşelile arbitilor, au fost erori comise de jucătorii noştri. Ei nu trebuiau să ajungă acolo. Nu trebuia să se ajungă în careu în minutul 90+4. Ok, a greşit Balaj, dar nu am ce să îi reproşez sau cum să îl suspectez de ceva. Nu era voie să se întâmple ce s-a întâmplat, noi am adus pe Astra în joc. În faza de apărare jucătorii noştri încă sunt naivi", a spus Andone, la microfonul Digi Sport, pentru ca apoi să îi găsească un alibi solid lui Mihai Popescu, cel care a greşit în mai multe rânduri. Acesta e încă la început de drum şi e nevoie de răbdare (anterior a evoluat la Dunărea Călăraşi), însă oficialii din Ştefan cel Mare nu mai sunt dispuşi să aştepte. Ca atare, fundaşul nu va mai primi cel mai probabil şanse: "Nu uitaţi că fotbaliştii noştri vin din Liga a 2-a. Ei au nevoie să crească, dar e timp la Dinamo? Nu e, săptămâna viitoare o să vină un italian şi o să joace în locul lui".

Întrebat despre vizita inopinată de vineri seară a lui Negoiţă, în cantonamentul de la Săftica, tehnicianul "Câinilor" a precizat: "Domnul Negoiţă a venit la Săftica pentru că aşa l-am rugat. E foarte bine că a venit, pentru că era nevoie să se discute cu jucătorii, aveam nevoie să discut şi eu cu el. Nu e o situaţie atât de grea la Dinamo, am trecut prin alte momente mai grele. Am fost antrenor aici şi erau 11 acţionari".

Ca în fiecare dintre precedentele meciuri ale lui Dinamo, suporterii i-au cerut din nou demisia lui Andone, chiar dacă echipa a condus la un moment dat campioana cu 2-0.

"Eu înţeleg supărarea suporterilor. Au dreptate, eu nu am ce să fac decât să las capul jos. Când o să fiu pe locul unu sau doi o să merg la ei şi o să îi întreb de ce strigă "demisisa", dar acum nu am cum", a mai spus Andone.

La începutul meciului, în ciuda faptului că în ultima perioadă între Andone şi Şumudică s-a purtat un dialog la distanţă, cei doi s-au întreţinut cordial. Întrebat despre fostul conflict, tehnicianul din Ştefan cel Mare a punctat: "Am vorbit cu Şumudică, nu eram certaţi. Ne vom întâlni şi la o cafea".




sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii